Tak jak wymieniał pierścienie przez wydech.Tom nr4 i nr 5 .Dlatego pytałem czy ktoś już może demontował parownik bez wyciągania deski
witam, kolego swirek30 czy mozesz podpowiedziec jak ty dałeś radę wymienić ten parownik?Wymienione bez zdejmowania .
Cześć, można o info jak wymienić bez zdejmowania ? Ratuj ! bo nigdy nie rozbierane i chciałbym żeby tak pozostałoWymienione bez zdejmowania .
Możesz opisać jak Ci się to udało? Mam połowę deski rozebrane, a może nie potrzeba jej wyciągać. Podpowiedź proszę.Wymienione bez zdejmowania .
Przecież to ma być szczelne później co ty piszeszMasz łeb i CH.. to kombinuj. Kolega napisał że to możliwe najprawdopodobniej gdzieś odciął kawałek obudowy albo ułamał i wyszło
Filtr kabinowy w C5 mi się przypomniałMasz łeb i CH.. to kombinuj. Kolega napisał że to możliwe najprawdopodobniej gdzieś odciął kawałek obudowy albo ułamał i wyszło
Tam to jest pikuś. Nie wiem jak to rozebrać chyba oddam mechanikowi niech się męczy. Tylko nie chcą się tego podejmować jak pytałemFiltr kabinowy w C5 mi się przypomniał![]()
Właśnie skończyłem w cruzie zmieniałem mieszacz . 1500netto i działamyTam to jest pikuś. Nie wiem jak to rozebrać chyba oddam mechanikowi niech się męczy. Tylko nie chcą się tego podejmować jak pytałem
W C5 jest super tak jak w Qashqai 1 i w C4 ||Filtr kabinowy w C5 mi się przypomniał![]()
1500 netto ? Matko kochana.Właśnie skończyłem w cruzie zmieniałem mieszacz . 1500netto i działamy
W C5 jest super tak jak w Qashqai 1 i w C4 ||![]()
Warszawa takie stawki , wszystko niestety kosztuje jakbyś podliczył wydatki warsztatu roczne to 100k by zabraklo. Zawsze można próbować samemu albo gdzieś na wsi w jakimś warsztacie cena będzie na pewno inna. Popytaj ile wymiana silnika teraz . U mnie 3000netto wymiana+przelozenie osprzętu .1500 netto ? Matko kochana.