• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

osłona rozrządu( nie żądu)

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
Do mojego kupie takową jak kto ma moja sie rozleciala na dwa kawalki i popękała troche....chyba ze kto spawa plastiki i podjąłby się sklejenia tego do kupy...

20200920_122735.jpg

silnik to B4184s 115km 85kw.. volvov40
to jest ta pod kołami rozrządu wiecie oco chodzi ... dajcie znać jsk co

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Ja do audi ADP kupiłem całą osłonę używkę na allegro bo moja już skruszała od gorączki i wszystkie wstawki tulejki metalowe się oddzieliły :) chociaż wcale nie było tanio, przeszło stówę dałem

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
no wlasnie kuzwa na olx znalazlem z lubelskiego gosc ma jak pisal wszystko do 1.8 benz .napisalem esemesa wyslalem mu to zdj ..w mms ...napisal ze ma komplet 100zl wszystkie oslony mysle kuzwa dam 150 jak bedzie stan igła..bo moja tez przegrzaana w hu... to w niedziele jeszcze poprosilem o fotki tych oslon by tak pi razy drzwi zobaczyc stan jak to tam wygląda...noto h.j cisza nie wyslal.wczoraj jeszcze grzecNie dopomnialem sie o foty a dzis juz podziekowalem za temat...

nie obsmarowuje tu nikgo dla mnie to takie troche dziecinne by napisal mam ale fotkow nie dam bo trza np odkrecic ...ok zrozumial bym. takie nieslowne to to:D choć różnie w zyciu bywa.

oslona musiala by byc typowo od 1 8 bo od gdi nie podchodzi nie wiem czy od dwulitrowki nie podejdzie:/ na alle nie ma ...od diesla tez nie pasi. podzwonie po szrotach okolicznych moze coś lykne.

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2077
Miasto
Kaczory
Ostatnio brałem oslone do audi q5 org vw chyba 180zl. Te gorna mocowana na zaczepy.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
Dziękuje za wyrazy uznania:D
znaczy coś w ten deseń...narazie odrestarowany nie jest aleee....moze kiedys Bedzie zabueram go do grobu i nie dam nikomu .

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
W serwisie pytałeś ile kosztuje?

Siemano ... dziś dzwoniłem dopiero kuzwa bo zawsze czasu nie ma i po podaniu numeru vin mojego "panzerfausta" servis volvo z Torunia stwierdził po sprawdzeniu aktualnych danych że taka osłona nie występuje u nich bo już model stary itp idt.
No dobra czy ja za drugie lat 20 kupie do niego jaką kolwiek część???

powracając do tematu ktoś spawa plastik? podjął by sie kto taki roboty?

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
Witam znowu ja i moje problemy...
Oslony bądź co bądź nie załatwiłem bo wiadomo ,Nima nigdzie.
Dałem to takiemu panu u nas co sprzedaje lakiery i tam też się trudnił w tym spawaniu.
Ale przy montażu pękło w jednym miejscu znowu. Już mówię kurwa jego mać nie wyjmuje niech .siedzi podła. Wziąłem lutownice i kawałek tej siateczki od radioodbiornika głośnika i wtopiłem ją na miejsce pękniecia i odziwo trzyma...dlatego temat do zamknięcia.

Otworzyłem Drugi o sprzęt do klejenia plastików bo warto by chyba było by sprobowac mam jeszcze cały zderzak do klejenia we volvie po różnych historiach

Do góry Bottom