• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Pegeout 307

szymonfyda113

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
39
Miasto
Nowy Sącz
Witam mam pytanko do wszystkich jest do sprzedania Pegeot 307 rok 2001 sil 2.0 bezyna 136 kucyków
cena 6.200 jest to anglik juz przerobiony do tego ma włozony miesieczny gaz wymieniony rozrzad , zrobione zawieszenie, klime wyglada na to ze wszytko jest ok jak myslicie gdzie moze byc haczyk ze cena jest taka niska?

A

autozibi

Sprawdź kolego go dokładnie według VIN - u ...
Zobacz jeszcze co z tym rocznikem jest bo według mnie 307 wychodziło od 2002 roku , może to jakiś "przeszczep":(

tytoos

SuperMechanior
Punktów
57
Miasto
Poznań
wychodzily od 2001 - sam mam takiego (niestety... :confused:)
cena rzeczywiscie niska, ale moze dlatego, ze to wlasnie angol przerobiony... ciekawe jeszce czy dobrze... czy wszystko co trzeba zostalo wymieniona (np. lampy) czy tylko kiera przelozona.
jak masz mozliwosc to podepnij go gdzies do kompa i sprawdz historie bledow. moze mial jakis dzwon...

ja osobiscie nie polecalbym peugeotow - ale to moje prywatne zdanie ;)

szymonfyda113

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
39
Miasto
Nowy Sącz
no własnie byłem z nim u znajomego ktory ma wiecej do czynienia z angolami i twierdzi ze całkiem fanie jest to zrobione lampy europejskie ogolnie wszytko ok podpinałem pod kompa ani jednego błedu nawet najmnieszego ( dodam ze podpinałem go po przejechaniu ponad 100 km ) dziwna sprawa troche

Do góry Bottom