• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Peugeot 508sw automat

Marcin2644

Nowy
Punktów
0
Witam jestem posiadaczem Peugeot 508 automat 2.0 bluehdi wszytko było ok do dziś. Zauważyłem jadąc dzisiaj z prędkością ok 95 km/h i odpuszczeniu gazu ze auto po przetoczeniu około 200 metrów i dodaniu gazu zaczęło szarpać wspomnę jeszcze iż samochód ma przejechane 224000 do tej pory nic się takiego nie działo może ktoś podpowie od czego można zacząć i gdzie szukać.

Ostatnia edycja:

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1625
no to na warsztat. jak sobie wyobrażasz diagnozę samochodu online przez internet.
tu są prawdziwi fachowcy, a nie lekarze, którzy potrafią postawić diagnozę przez telefon :)

Marcin2644

Nowy
Punktów
0
no to na warsztat. jak sobie wyobrażasz diagnozę samochodu online przez internet.
tu są prawdziwi fachowcy, a nie lekarze, którzy potrafią postawić diagnozę przez telefon :)
Zapytałem grzecznie jak przystoi. zapytać to nie wstyd ale widać że już się zaczyna masz nik super mechanior i z mechanika nie masz raczej nic wspólnego po twojej odp.

Pangia

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
324
Miasto
Rakszawa
No bo to takie pytanie w stylu "dusi mnie kaszel, co mi jest?" i oczekiwanie, że ktoś na 100% powie, że to rak pięty.

Do góry Bottom