Witam, przymierzam się do zakupu pierwszego autka. Ma to być pojazd do jazdy jak i do rozkręcania, dłubania itp Zaznaczę, że to są moje początki z motoryzacją, nigdy mocniej nie zaglądałem pod maskę, dopiero teraz wybieram się na samochodówkę po zakończonym LO i mam nadzieję, że dostanę również staż.
Najbardziej rozmyślam nad VW Golf 2 1,6 w diesel-u (boję się, że mogę trafić na ostro zajeżdżonego), ewentualnie w benz + gaz
Przeglądam również oferty Opla Astry F. Budżet jakim dysponuję 2.5-3 tyś. Proszę o wypowiedzenie swoich opinii na ten temat.
Pozdrawiam Michał.
Najbardziej rozmyślam nad VW Golf 2 1,6 w diesel-u (boję się, że mogę trafić na ostro zajeżdżonego), ewentualnie w benz + gaz
Przeglądam również oferty Opla Astry F. Budżet jakim dysponuję 2.5-3 tyś. Proszę o wypowiedzenie swoich opinii na ten temat.
Pozdrawiam Michał.
, nie wiem czy w tej cenie nie będziesz miał już 3 golfa. Pomyśl, może jeszcze nad jakąś Bemką ciekawe rozwiązania tam mają fajnie się grzebie przy beemkach. A może coś z niskiej półki jak seicento, cinquecento. Szukaj czegoś z wtryskiem i rozrządem do ugryzienia. I może już możliwością podpięcia się.

Do nauki to najlepiej jakiś wybitnie zajechany model laguny