Chciałbym zamontować podposadzkowy podnośnik nożycowy wysyokiego podnoszenia z boków kanału, myślę nad takim jak w linku, może ktoś użytkuje taki jak w linku i mógłby się wypowiedzieć na jego temat.
Masz podposadzkowy ? Na jaką wysokość podniesie górę platformy od poziomu posadzki ?Chciałbym zamontować podposadzkowy podnośnik nożycowy wysyokiego podnoszenia z boków kanału, myślę nad takim jak w linku, może ktoś użytkuje taki jak w linku i mógłby się wypowiedzieć na jego temat.
To jest nadposadzkowy a ja potrzebuję podposadzkowy
faktTo jest nadposadzkowy a ja potrzebuję podposadzkowy
ale i w L-600 mozna to ogarnąć
trzeba przygotować odpowiednio posadzkę, wziąć wymiary i "wpuścić" go w posadzkę poniżej poziomu "0" - (około 10,5 cm)Tak na początku myślałem a później popatrzyłem na rysunki i coś mnie zaćmiło. Podnosi na 172 cm i do tego trzeba dodać wysokość od podłoża do punktu podnoszeniaWejdziesz bez problemu bo auto nie szoruje brzuchem po ziemi tylko jest 12-15 cm nad ziemia
Wszystko się da zrobić ale kupić nowy i od razu przerabiać jak można kupić gotowy.faktale i w L-600 mozna to ogarnąć
trzeba przygotować odpowiednio posadzkę, wziąć wymiary i "wpuścić" go w posadzkę poniżej poziomu "0" - (około 10,5 cm)
Takiego kupiłeśMożna kupić taki co można dwie strony rozsunąć, i podnosi 10 cm więcej.
Niedawno to przerabiałem kupiłem
Grubber ale jeszcze leży w kartonie, więc co do jakość się nie wypowiadam.
Wysokość jest podana całego podnośnika i od tego wymiaru odejmujesz zagłębienie około 33cm
Daj znać jak zamontujesz i czy faktycznie podnosi te 180 cmTak ale jeszcze nie mam czasu go postawić
Tak podkłada się ale np elpro podnosi na 172 cm plus klocek 10 cm daje 182 a ja mam 183 cm więc właściwie wchodzę na styk albo i nieA to nie jest tak ze pod progi podklada sie jeszcze jakies gumowe klocki albo cos?
Automatyczne połączenie postów:
Bo taki klocek to 6-10cm
A jaki masz podnośnik,Tylko próg masz niżej niż reszte auta więc jest ciut więcej przestrzeni.
Ja mam 182cm wzrostu, ale podnośnik podnosi na 205. Fakt faktem rzadko się zdarza, żebym auto dźwigał aż do końca.
Ale ten Bosch to kolumnowy a Corghi to zapewne niskiego podnoszenia do oponBosch vle2130el (2szt) i corghi ale nie pamietam modelu