Marcel7
Początkujący
- Punktów
- 1
Dzień dobry , jako iż wsumie coś nie coś potrafię w mechanice chciałbym rozpocząć budowę swojego pierwszego buggy. Miało by ono mieć silnik z seicneto 900 lub 1.1. Chciałbym kupić taki silnik kompletny na np. Olx. I teraz mam pytanie w jaki sposób można odpalić taki silnik poza budą samochodu. Wiem że napewno będzie to trudniejsze niż odpalenie takiego silnika malucha bo silnik seicneto ma już wtrysk i nowocześniejszy układ zapłonowy. Jednak mimo wszystko chciałbym jednak zamontować silnik seicneto widziałem dużo taki projektów więc jakoś ludzie sobie poradzili.
No i właśnie pytanie polega na tym w jaki najłatwiejszy sposób można by było taki silnik odpalić. Napewno kupiłbym cały komplet silnika z wiązką to wiadomo i odrazu bym dał do rozkodowania immo . Tylko jak to dalej ogarnąć żeby to odpaliło??
No i właśnie pytanie polega na tym w jaki najłatwiejszy sposób można by było taki silnik odpalić. Napewno kupiłbym cały komplet silnika z wiązką to wiadomo i odrazu bym dał do rozkodowania immo . Tylko jak to dalej ogarnąć żeby to odpaliło??