Sądze że nasz język jest na tyle piekny że nalezy go nawet w mechanice samochodowej używać poprawnie
Jak już to powinno być - hehe jo rozumia ślonski moja baba je ze ślonskahehe ja , rozumia śląski moja kobieta jest ze śląska
Śląski to nie gwara to język, dla mnie dosyć trudny pomimo że tu się urodziłem, tu już rzadko kto "godo" po śląsku, jedynie starzyki jeszcze potrafią a młodzi to mieszają i wychodzi po hebrajskuJa pisałem ze rozumie śląski ale nie chce pisać w gwarze bo nie potrafię tyle że pogadać po śląsku to daję rade
Proponuje przyjąć forme wymagań poprawnego pisania . Czasem posty są pisane wręcz szyfrem i niewiele mozna z tego zrozumieć. Sądze że nasz język jest na tyle piekny że nalezy go nawet w mechanice samochodowej używać poprawnie
Marku pół biedy jak na forum ktoś wali błędy ale jak np. na specyfikacji lub na fakturze dla Klienta to masakra, bałbym się dawać samochód do naprawy do takiego mechaniora.jasne ze narobiłem a to ze chcesz pisać byle jak to świadczy poniekąd o braku szacunku
Kilim go!!!!!
Nie chodzi mi o powiedzenie tylko o Twój awatar żeś taki opalonyNo co? Siara tak mowil ''Kilim go Jurek!''
to ja juz nie bede o nic na forum pytałHeheheh..... a no spodobal mi sie taki bo ma ges tak zwany ''ja pierd...e'' ktory nalezalo by pokazac wiekszosci ktorzy zadaja pytania hehehe