• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Portal/Serwis Plików

Auto-Tech

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
477
GTuneFiles – profesjonalny file-service dla mechaników i elektroników

Cześć wszystkim.
Od 12 lat siedzę w diagnostyce, elektronice i tuningu.
Ruszył mój portal GTuneFiles – skierowany głównie do warsztatów, mechaników, elektroników, tunerów którzy chcą szybko ogarnąć temat bez czekania pół dnia na plik.
Do tego ceny dostosowane do rynku w PL, napewno kazdy będzie zadowolony ;)

Co ogarniam:

ChipTuning Stage 1
OFF-y: DPF / EGR / AdBlue / NOx / DTC / Flaps
⚙️ TCU: Odblokowanie momentu, poprawa charakterystyki pracy skrzyni, zmiana punktów zmiany biegow itd
Elektronika: IMMO OFF, AirBag CrashData

Dodatkowe funkcje portalu:

• Katalog mocy z orientacyjnym wykresem

• Dekoder ECU Bosch oraz dekoder kodów DTC

• Przejrzysty cennik i automatyczny system kredytów

Rabaty, bonusy i lepsze ceny:

• Przy zakupie większych pakietów kredytów otrzymujesz dodatkowe bonusy:

o 500 zł = 600 kredytów

o 750 zł = 900 kredytów

(1 kredyt = 1 zł)

Czas realizacji: 10–90 minut max
Wsparcie: kontakt PL/ENG, realna pomoc, nie bot
Jakość: praca ręczna – nie generator, wiekszosc rozwiązan jest sprawdzona i testowana wielokrotnie (kilka TB plików w bazie WinOls)
Płatności: BLIK/Przelew/Revolut/Paypal

Kontakt: WhatsApp do godziny 17. Pytania, problemy, pomoc dla początkujących, dobór sprzętu - smialo mozecie pytac.
Po tej godzinie – kontakt wyłącznie przez portal (czynny 24/7).

Na portalu macie tez opcje support – bezpośredni kontakt do mnie, oraz przy każdym zleconym pliku macie opcje rozmowy na chacie.

Stawiam na solidność, szybkość i realny support.
Link do portalu: www.gtunefiles.com
W razie pytań – piszcie śmiało.

Ursusraketa

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
138
A jakiś cennik mniej więcej masz ?

Auto-Tech

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
477
A jakiś cennik mniej więcej masz ?
Oczywiście. Na 1 zdjęciu ceny za pojedyncze usługi. Na drugim jako dodatkowe opcje np do stage1.
Po resztę cennika zapraszam na portal. Jest jawny przejrzysty cennik zaraz po zalogowaniu

Załączniki

• IMG_4791.jpeg
    IMG_4791.jpeg
    371,5 KB · Wyświetleń: 56
  • IMG_4792.jpeg
    IMG_4792.jpeg
    269,4 KB · Wyświetleń: 56

Serwismiechów

SuperMechanior
Punktów
94
Ceny bardzo dobre jeżeli pliki będą okej. Skorzystam na dniach
PS. Jak wygląda np korekta softu dq250? Ostatnio robił mi bardzo znany tuner w pl 8 korekt bo przy redukcji 4 do 3 i pozniej 3 na 4 była różnica 2kmh i było to bardzo uciążliwe. rozpisywałem mu i po obrotach licznika / vcds, prędkości gps, prędkości z licznika i prędkosci z vcds. cały czas był problem. robiłem upgrade sw i nie pomagało. jakoś inaczej to wtedy liczysz czy stała cena?

Ostatnia edycja:

Auto-Tech

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
477
Ceny bardzo dobre jeżeli pliki będą okej. Skorzystam na dniach
PS. Jak wygląda np korekta softu dq250? Ostatnio robił mi bardzo znany tuner w pl 8 korekt bo przy redukcji 4 do 3 i pozniej 3 na 4 była różnica 2kmh i było to bardzo uciążliwe. rozpisywałem mu i po obrotach licznika / vcds, prędkości gps, prędkości z licznika i prędkosci z vcds. cały czas był problem. robiłem upgrade sw i nie pomagało. jakoś inaczej to wtedy liczysz czy stała cena?
Cena się nie zmienia :) Strojenie silnika czy skrzyń wiąże się z korektami :) Wiadomo, jak robię się klasyczne stage1 ecu to większość siada na raz, ale , jeśli klient chce mniej/więcej mocy, gdzieś poprawić gdzieś dolizac to oczywiście robimy, taka praca :) I to jest prawdziwy tuning. Skrzynie biegów to akurat jest temat gdzie często klienci są poprostu wymagający, i trzeba się pod nich bawić. Ale o ile bazowy soft jest ok, tylko jakieś korekciki to dla tunera to parę klikniec żeby coś zmienić, więc nie widzę powodu dla którego niektórzy doliczają za to ekstra :)
1kredyt - 1 złotówka.
Prosto tłumacząc, nie płacisz bezpośrednio za plik tylko za wirtualne tokeny, które potem wykorzystujesz na modyfikację.
Jest to opcja wygodna dla mnie i dla klientów.
I dzięki temu też macie opcję kupienie kredytów z rabatami zyskując 100/150/200/250zl.
Przykładowo wpłacisz 500zl dostajesz 600zl na portalu. Robiąc przykładowo same offy to masz jeden gratis.

Bobodia. g

SuperMechanior
Punktów
131
tzn stage 1 benzyna 2015 to ile pieniazkow do zaplacenia?

Auto-Tech

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
477
Tak jak na zdj wyżej. 250zl
Benzyny droższe od diesli bo raz że trudniejsze- więcej czasu zajmuje zrobienie pliku, dwa że często trzeba więcej korekt robić, a i z logowaniem u klientów różnie bywa.

Serwismiechów

SuperMechanior
Punktów
94
Tak jak na zdj wyżej. 250zl
Benzyny droższe od diesli bo raz że trudniejsze- więcej czasu zajmuje zrobienie pliku, dwa że często trzeba więcej korekt robić, a i z logowaniem u klientów różnie bywa.
Dokładnie. Diesel najczęściej dostaje soft + jedna korekta.
Jakieś TSI na simos 18.1 oczywiście zdrowe i czyste to żeby fajnie i bezpiecznie zrobić z rozsądnym Egt i małymi cofkami to 3-4 korekty. A jak już wrzucam garetka powermax nie tykanego w muszli gorącej bo gwarancja to 6-7 korekt jak nic.

Punktów
0
GTuneFiles – profesjonalny file-service dla mechaników i elektroników

Cześć wszystkim.
Od 12 lat siedzę w diagnostyce, elektronice i tuningu.
Ruszył mój portal GTuneFiles – skierowany głównie do warsztatów, mechaników, elektroników, tunerów którzy chcą szybko ogarnąć temat bez czekania pół dnia na plik.
Do tego ceny dostosowane do rynku w PL, napewno kazdy będzie zadowolony ;)

Co ogarniam:

ChipTuning Stage 1
OFF-y:
DPF / EGR / AdBlue / NOx / DTC / Flaps
⚙️ TCU: Odblokowanie momentu, poprawa charakterystyki pracy skrzyni, zmiana punktów zmiany biegow itd
Elektronika: IMMO OFF, AirBag CrashData

Dodatkowe funkcje portalu:

• Katalog mocy z orientacyjnym wykresem

• Dekoder ECU Bosch oraz dekoder kodów DTC

• Przejrzysty cennik i automatyczny system kredytów

Rabaty, bonusy i lepsze ceny:

• Przy zakupie większych pakietów kredytów otrzymujesz dodatkowe bonusy:

o 500 zł = 600 kredytów

o 750 zł = 900 kredytów

(1 kredyt = 1 zł)

Czas realizacji: 10–90 minut max
Wsparcie: kontakt PL/ENG, realna pomoc, nie bot
Jakość: praca ręczna – nie generator, wiekszosc rozwiązan jest sprawdzona i testowana wielokrotnie (kilka TB plików w bazie WinOls)
Płatności: BLIK/Przelew/Revolut/Paypal

Kontakt: WhatsApp do godziny 17. Pytania, problemy, pomoc dla początkujących, dobór sprzętu - smialo mozecie pytac.
Po tej godzinie – kontakt wyłącznie przez portal (czynny 24/7).

Na portalu macie tez opcje support – bezpośredni kontakt do mnie, oraz przy każdym zleconym pliku macie opcje rozmowy na chacie.

Stawiam na solidność, szybkość i realny support.
Link do portalu: www.gtunefiles.com
W razie pytań – piszcie śmiało.
Jak to wygląda w praktyce przy poprawkach – robisz je w ramach tej samej ceny/kredytów czy każda korekta liczy się jako nowy plik? Pytam głównie pod Stage 1 i DSG.

Do góry Bottom