adlerkm
Zweryfikowany Mechanik
Dzięki kolego masz rację, widzę ze zmarnowałem swoje życie i jedynym rozwiązaniem jest ciągła praca przy biurku i z telefonem w ręku i liczenie kiedy przyjdzie na konto kolejny comiesięczny przelew na 4tys. I tak co miesiąc...
Mimo wszystko liczę ze znajdę jakiego pasjonata który jest otwartym człowiekiem, bo ja nie chce zarobić nawet złamanego grosza ani nikomu generować kosztów. Służę swoją determinacją i chęcią uczenia się.
To ja oferuję swoją pracę i zaangażowanie za darmo. Gwarantuje Ci że 99% ludzi puka się w czoło jak im mówie co chciałbym robić.
Mój ojciec mówi zawsze ,że do odważnych świat należy
POWODZENIA
a przynajmniej tak mi się zdaje. podstawową wiedzę mam (zmieniałem paski rozrządu u siebie vectra ,megan scenic ,raz wymiana piersienie na tłokach ,panewek zadna wiedza według zawodowych mechaników ale dwóch lewych rąk nie mam, wszystkie samochody nie widziały mechanika(prócz jednej vectry ale tu 3 mechaników rozłożyło ręce) ewentualnie pokierować typu jak najłatwiej się dostać do tego i tego nierozkręcający pół samochodu.Dlaczego chciałbym zmienić na mechanika zawsze to lubiłem ale życie pokierowało inaczej dodatkowo chce się przekwalifikować a raczej muszę. Więć czy mimo wieku 32lat mogę się przekwalifikować.Jestem bezrobotny więc też na takim można dorobić tj dofinansowanie na otworzenie stanowiska pracy.Czy też macie takie samo zdanie jak u kolegi wyżej
dla chcącego nic trudnego masz kumpli zgromadzić się w kilku wynająć garaż i hobby room ja się patrzy piecyk dobre światło DLA CHCĄCEGO NIC TRUDNEGO tym bardziej jeśli piszesz że kasa nie jest większym problemem,także zakasać rękawy i do boju narzekanie na forum że nikt nie chce się podzielić wiedzą nie trafne bo tu można sporo się dowiedzieć