sorbek
Nowy
- Punktów
- 0
Potrzebuje pomocy od kogoś kto Mercedesa w211 ma w jednym palcu. Sprowadzam samochody i Mercedesów miałem już sporo i wiem co im dolega i jak je naprawić, ale mam trudnego przeciwnika. Mam taki komunikat na przemian ochrona baterii włączona po chwili ochrona baterii wyłączona. Wszystko działa bez zastrzeżeń. Błąd jeden P9063 nie działają tylne zagłówki. Nic nie reagują, zwarcie bądź uszkodzenie. Mercedes w211 kombi 2004 rok. Wymieniony: Nowy akumulator tył, Nowy akumulator przód, Podmieniony moduł akumulatora z bagażnika, Wymieniony moduł 75 pod podszybiem, Wymiana alternatora na używany, Sprawdzenie instalacji elektrycznej pod małym akumulatorem, sprawdzenie instalacji w bagażniku. Sprawdzone bezpieczniki pod nogami pasażera. Nie mam już pomysłu jak wyjść z tej kłopotliwej sytuacji. Podejrzewam uszkodzenie kabli.. Czy jest osobny moduł sterowania zagłówkami pneumatycznymi czy działają ze sterownika centralnego zamka? wiem, że są na podciśnienie. Może tam gdzieś jest zwarcie i komputer świruje.
Podpinany był pod SD żadnych błędów jedynie to samo co pod moim interfejsem. Czy ktoś coś słyszał o takim problemie mógłby mnie nakierować? Ładowanie przy obciążeniu na maks 13.5 V na normalnym 14,0-14,2 V
Podpinany był pod SD żadnych błędów jedynie to samo co pod moim interfejsem. Czy ktoś coś słyszał o takim problemie mógłby mnie nakierować? Ładowanie przy obciążeniu na maks 13.5 V na normalnym 14,0-14,2 V