michal9730
Nowy
- Punktów
- 0
Witajcie mechanicy. Uczę się w 2 klasie szkoły samochodowej na profilu elektromechanik pojazdów samochodowych (zawodówka). Nauka zawodu idzie mi dobrze, zawsze się tym interesowałem, chce być mechanikiem z zainteresowania, nie z przymusu. Nie wyobrażam sobie uczyć się innego zawodu. Praktyki mam 2 razy w tygodniu, w 3 klasie będę miał 2 dni praktyk i jeszcze jeden dzień pracowni elektromechanicznej. No dobra przejde do rzeczy
Czy po skończeniu szkoły łatwo jest u nas o prace? Czy trzeba robić jakiś staż? I jak wyglądają zarobki? Mam możliwość wyjazdu do Niemiec (praca w warsztacie), ale chciałbym a nawet musiałbym najpierw zdobyć doświadczenie u nas. A jak wyglądało to u was? co robiliście po ukończeniu szkoły?
Czy po skończeniu szkoły łatwo jest u nas o prace? Czy trzeba robić jakiś staż? I jak wyglądają zarobki? Mam możliwość wyjazdu do Niemiec (praca w warsztacie), ale chciałbym a nawet musiałbym najpierw zdobyć doświadczenie u nas. A jak wyglądało to u was? co robiliście po ukończeniu szkoły?