1. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Dowiedz się więcej.
  2. Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Rejestracja otworzy przed Tobą drogę do zupełnie nowego, dzikiego świata motoryzacji!
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusji.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

    Usuń ogłoszenie

Problem z odpaleniem

Dyskusja w 'Pytanie do mechanika' rozpoczęta przez użytkownika Marcin520i, 28-03 20.

  1. Marcin520i

    Marcin520i Nowy

    Offline
    Dołączył:
    28-03 20
    Postów:
    1
    Docenione treści:
    0
    Witam. Posiadam bmw 520i na pojedynczym vanosie. Mam problem z odpaleniem. A wiec 3 dni temu jadac nia po autostradzie zamyslilem sie i z 4 biegu wrzucilem na 2 jechalem wtedy jakies 120km/h i stracila wogole moc zgasla i nie moglem jej odpalic. Dzis sie wzialem za nia i okazalo sie ze rozrzad przeskoczyl o dwa zeby wiec dzis rozrzad nastawilem tak jak powinno byc. I nadal nie odpala wiec mysle ze zawory wygielo i bede musial dac glowice do regeneracji. Ale nie jestem pewien czy akurat to bede musial czy mam sie szykowac na wiecej niespodzianek. Czy moglby ktos cos powiedziec na ten temat? Z gory wielkie dzięki.
     
  2. toomii76

    toomii76 toomi

    Offline
    Dołączył:
    2-11 14
    Postów:
    10 862
    Docenione treści:
    5 852
    Miasto:
    turek
    rozbiorą będą wiedzieć.
     
  3. wjtek89

    wjtek89 Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    1-03 18
    Postów:
    200
    Docenione treści:
    84
    Miasto:
    Rdm
    Hehe a ślizgi tam sooo wogole czy już smok pożarł ???? He he he