Kledzy problem z wywazarka unitrol 2012 zaczał sie jak wywazałem kolo alusa 16" ,i ta zamocowałom koło właczyłem start i czekam kolo sie kreci i w pewnym momencie gdy wywazarka zaczeła hamowac pstryk wyłaczyła sie i koło cały czas sie kreciło,wywazarka właczyła sie sama i powiedziała system sprawny,zahamowałem koło rękom i odnowa włoczyłem wywazanie wywazyłem koło i ok.dzisiaj przyjechał gosc zrobic kapcia wszystko było ok do momentu wrzucenia koła na wywazarke,maszyna pokazała 59 69 ok kleje ciezarki o wadze 50 i 60 w miejscach wskazanych przez wywazarke i właczam start,a maszna pokazuje w tych samych miejscach 60 i 70,
po długiej zabawie z maszyna udało mi sie zejsc do wywazen 30 35 a potem zaczeła pokazywac po 300 400 i dałem sobie spokój i wysłałem goscia gdzie indziej i teraz pytanie co sie mogło stac,dzwoniłem do serwisu gosc zaczał opowiadac straszne rzeczy i niewiem co robic wysyłac ja do serwisu czy nie cena zaczyna sie od 1500 w góre a ja za maszyne dałem 2100.Doradzcie cos
po długiej zabawie z maszyna udało mi sie zejsc do wywazen 30 35 a potem zaczeła pokazywac po 300 400 i dałem sobie spokój i wysłałem goscia gdzie indziej i teraz pytanie co sie mogło stac,dzwoniłem do serwisu gosc zaczał opowiadac straszne rzeczy i niewiem co robic wysyłac ja do serwisu czy nie cena zaczyna sie od 1500 w góre a ja za maszyne dałem 2100.Doradzcie cos