• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Program do prowadzenia warsztatu samochodowego - wasze opinie

mmmokryyy

Nowy
Punktów
0
Witam serdecznie,
Choć wiem, że temat był wiele razy wałkowany a posty są już nieco "nie na czasie" chciałbym zapytać się Was, drodzy forumowicze, jakie funkcjonalności w programach do prowadzenia warsztatu samochodowego podobają Wam się najbardziej, z jakich funkcji najchętniej korzystacie i co jest ich podstawową zaletą?
Tak samo idąc w drugą stronę - jakie są dla Was największe ograniczenia w programach do prowadzenia warsztatu, czego w nich nie lubicie i jak byście je rozwiązali?

Poruszam ten temat jako, że na chwilę obecną przygotowuję wraz z zespołem programistów aplikację do prowadzenia warsztatu samochodowego. Na chwilę obecną mamy już opracowane modele biznesowe i część funkcjonalności, jednak chcielibyśmy przed wdrożeniem programu to wszystko zweryfikować i poprawić zanim wypuścimy oprogramowanie w obieg.

Jednocześnie chciałbym nadmienić, że program, który piszemy, chcemy oferować bez opłat za jego używanie, dlatego proszę o Wasze opinie o aktualnej ofercie programów do prowadzenia warsztatu tutaj na forum a nie korzystamy z dość kosztownych testów UI i UX.

Wszystkie osoby chętne do wypowiedzi proszę o pisanie w temacie jednocześnie prosząc o powstrzymanie się od krytyki związanej z pomysłem "wyjścia" do Was prosząc o opinie.
Specjalnie na tą chwilę nie udostępniam żadnej wersji testowej, ponieważ na początek chciałbym poznać Wasze zdanie o aktualnie dostępnym oprogramowaniu.
Z mojej strony obiecuję jednak, że na dalszym etapie rozwoju oprogramowania udostępnię wersje testowe dla użytkowników forum, dzięki którym oprogramowanie będzie rozwijane pod Wasze aktualne potrzeby.

Pozdrawiam serdecznie,
Michał.

wmig

SuperMechanior
Punktów
29
Miasto
Ostrów Mazowiecka
Najlepiej to wypuścić wersję beta i dać ludziom do testowania. Wtedy wyjdzie co jest ok, co zmienić a co dodać :)

Do góry Bottom