• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Program do usuwania kodów blędów ze wsadów - szukam chętnych na zakup.

MIKUr1

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
527
Miasto
Okolice Krakowa
Szukam dwie chętne osoby do kupienia dostępu na 14 miesięcy do oprogramowania do usuwania kodów błędów. Koszt to 400zl na 3 osoby czyli po 133 na głowę ;) Jeśli chodzi o spis sterowników to trzeba zajrzeć na stronę www.online.dunt.at/dtc2online i na dole jest tabelka. Na ten moment jest to prawie 250 różnych sterowników i cały czas są dodawane nowe. Korzystam już od dwóch lat, kupowałem z jednym z użytkowników forum, ale tym razem zrezygnował. Nie znalazłem na necie nic, co za ten pieniądz miałoby tak duży spis. Zasady są takie, że można zrobić max 30 plików dziennie i mieć aktywne dwie sesje na koncie, więc jak trzecia osoba się zaloguje, to jedna zostanie wylogowana. W praktyce, ciężko o taką sytuację, bo raczej jak już się korzysta to szybko się załatwia temat ;) Gdyby ktoś był chętny, to proszę o info na PW lub tutaj w temacie.

Styber

SuperMechanior
Punktów
49
Link nie działa. Podaj prawidłowy, bo chciałbym zerknąć na listę sterowników.

wdwiesiek

SuperMechanior
Punktów
30
xDekoder jest podobny za 60 $ bez ograniczeń i z aktualizacją

MIKUr1

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
527
Miasto
Okolice Krakowa
Delco robi i jeden i drugi program. Jak potrzebujesz tylko jeden plik to wyślij i Ci zrobię.

MIKUr1

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
527
Miasto
Okolice Krakowa
Tak jak mówiłem, XDecodera mam i tylko w zeszłym tygodniu miałem trzy tematy, których nie zrobił a ten online'owy tak. Do tego tutaj gość wrzuca dużo update'ów, a w XDecoderze bywa różnie. Jedno i drugie narzędzie ma plusy i minusy, ale globalnie częściej korzystam z tego online.

Swoją drogą, gdyby ktoś chciał XDecodera to mogę pomóc ogarnąć, bo gość dystrybuuje tylko przez MHHAuto i nie ma opcji się z nim skontaktować bez konta na MHH.

autoserwisgd

SuperMechanior
Punktów
27
Lepiej jest poprostu zalozyc konto na mhh i tam wrzucic plik i zawsze ktos ogarnie.

MIKUr1

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
527
Miasto
Okolice Krakowa
Ja nie mogę sobie pozwolić na czekanie pół dnia albo więcej na plik i zastanawiać się czy w ogóle ktoś zrobi. Do tego żeby się zarejestrować trzeba zapłacić więcej niż za dostęp, który oferuje.

autoserwisgd

SuperMechanior
Punktów
27
Za mhh płaci się tylko raz, a plik zazwyczaj robi ktoś w 5 min aż się tacy co wykupili Xdecodera i Davinci zabijaja kto zrobi pierwszy. Najpierw wykupuja te programy i placa kase zeby pozniej robic za free tym ktorzy chca za darmo. To tak jak tutaj kody do radyjek.

MIKUr1

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
527
Miasto
Okolice Krakowa
Jestem codziennie na MHH i czasem jest tak jak mówisz, czasem tematy zostają bez odpowiedzi a czasem ktoś w stawia rozwiązania, które sam testuje na innych. Dla mnie priorytetem jest czas i pewne rozwiązania. Jeśli dla kogoś kwota za licencje na ten program to za dużo i się nie opłaca to już nie mój problem. Tak czy siak, ja już mam komplet chętnych.

autoserwisgd

SuperMechanior
Punktów
27
No tak tylko zwróć uwagę na to że te bez odpowiedzi to są pliki ktorych nie robia te programy właśnie i dlatego sa bez odpowiedzi a te co można łatwo zrobic xdecoderami sa robione od reki przez tych ktorzy placa za te licencje i robia za free. Wiec jesli masz plik ktory zrobi program to zrobia tez za darmo na mhh.

Bobodia. g

SuperMechanior
Punktów
83
Czy tym programem moge usunac np blad o przeladowaniu turbiny?

Do góry Bottom