• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Programator

WMserwis

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
499
Miasto
Wołomin
Witam
Chce kupić programator do odczytu zapisu klonowania ecu możecie coś polecić ?
Xhorse multi prog ?
Auto tuner ?
Flex?

michal_michal

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
149
Wypowiem się w temacie bo przerabiałem ten dylemat. Na samym początku odpuść urządzenia które udają programatory. Z daleka od chińczyków. Ja mam AT i jak dla mnie jest to super urządzenie i odkąd go używam nie znam pojęcia uwalony sterownik lub tego typu kłopoty. Są też inne urządzenia jak Kess i Flex. Auto Tuner nie jest urządzeniem, które jest stworzone do klonowania. Bardzo dużo sterowników może sklonować ale jego domenom jest odczyt do modyfikacji i zapis, jest szybki i nie zawodny. Zbierz za i przeciw, ustal do czego Ci to potrzebne ale trzymaj się jednej zasady żeby nie kupować nic co udaje programator.

WMserwis

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
499
Miasto
Wołomin
Ok jeśli chodzi o AT masz pewne źródło ?
Brać slave I podpiąć się do kogoś ? Czy master i być nie zależnym wiadomo że napewno tak chodź nie robię bóg wie ile ale lubię mieć by się nie prosić

michal_michal

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
149
Tak, jeśli chodzi o AT to mogę pomóc w tym temacie. Jak nie robisz tego za wiele to może się okazać, że ten slave rzeczywiście będzie dobrym rozwiązaniem no i AT nie ma abonamentu. Ja akurat jestem Masterem.
Budżet jest kluczową sprawą.

WMserwis

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
499
Miasto
Wołomin
Mam kolegę z pracy też ma masters więc też by mnie zapewne podpiął tylko chodzi gdzie dobrze to kupić czy u producenta? Czy nowy na allegro olx ?

Do góry Bottom