jeżdżę samochodem marki ford od niedawna , i od początku był problem z radiem a szef nie wyłożyć kasy na odblokowanie . mam prożbe jak możecie to pomóżcie radio to model radia to 5000NE , a seria MO75864 , czekam na odpowiedz
2907jeżdżę samochodem marki ford od niedawna , i od początku był problem z radiem a szef nie wyłożyć kasy na odblokowanie . mam prożbe jak możecie to pomóżcie radio to model radia to 5000NE , a seria MO75864 , czekam na odpowiedz
do wszystkich radyjek seri V kod mozna jedynie kupic najtaniej wychodzi na angielskim ebayu taki kod wychodzi 3 funty okolo 16-17 zl zalezy od kursu waluty platnosc przez konto paypal dla forumowiczow moge takie platnosci zalatwiac jezeli ktos nie ma mozliwosci kontakt ze mna na maila lynx222@o2.pl , jezeli ktos ma lepsze dojscia i tansza oferte niech tutaj napisze za ile moze zalatwic uniknie to balaganu i kazdy bedzie sie ewentualnie kontaktowalWitam,
Po naprawie autka w warsztacie okazalo sie ze zostalo rozkodowane radio i okazalo sie ze nigdzie w dokumentacji samochodu nie mozna znalezc kodu do niego. Sprawa jest tym trudniejsza ze radio jest z "setki" V
Moze wiec ktorys z panow jest w stanie pomoc w jego rozkodowaniu? Numer radia to V095215
Pozdrawiam
do seri v jak chcesz to pisz do goscia u ktorego ja odkodowuje jego mail radiocodeservice@gmail.comWitam , nie mam kodu do radia Ford .Radio 6000 NE nr V 003 669. Moze ktos pomoże?
Tu raczej nie załatwisz, z kontaktuj się: lynx222@o2.plWitam,
Czy ktoś może mi pomóc w rozkodowaniu radia do Forda Focusa II (r.pr. 2007)
6000 CD, nr V 021695
dzięki
Do serii V zgłoś się pod ten adres e-mailproszę o kod do radyjka Sony serial number: V017229
dziekuje z góry