Chłopaki, jaka jest teoria przewodów w oplocie - każdy wie. A jak w rzeczywistości? Warto założyć ? W moim chrupku robię hamulce od zera, więc pomyślałem o takich. Jeśli warto - polecacie jakiś zakład który zrobi na wzór ?
Zmieniałem u jednego klienta na jego życzenie, dorabiali wg wzoru w Warszawie przy Grochowskiej 45a jak coś to tel. 22879 97 70Wiesz, nie do końca to cywil, terenówkę w błoto robie. mocniejsza pompa, większe tarcze, klocki i zaciski, bębny z tyłu zastąpione tarczami, zastanawiam się tylko czy realnie taki przewód coś da
No i właśnie o to mi chodzi dzięki za kontaktZmieniałem u jednego klienta na jego życzenie, dorabiali wg wzoru w Warszawie przy Grochowskiej 45a jak coś to tel. 22879 97 70
Jego życzenie było takie że w wakacje jeździ w góry i chce mieć lepsze heble, robiłem to w zwykłym cywilnym kombi a był to Lancer 1.6
i z relacji klienta po zmianie były takie "ostrzejsze"
i z relacji klienta po zmianie były takie "ostrzejsze"
@Drugi2 trochę tak ,trochę nie , po wymianie na jeździe próbnej miałem wrażenie że hamulec jest tak jakby trochę działał 0 - 1 trochę mniej było możliwości "dozowania" siły hamowania ale może to faktycznie placebo nie wiemPlacebo