• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Przypisanie sterownika poduszek do Astry J 2017r

damzzii

Początkujący
Punktów
4
Miasto
Łowicz
Panowie, Astra J 2017r, nie miała sterownika poduszek, kupiłem używany z auta które najbardziej pasowało (rok młodsza, ta sama wersja wyposażenia i nadwozia, ten sam silnik). Zgłasza błąd immo (i całą resztę, ale pokazuje jako historyczne, tyle że nie da się skasować). Mam pin do auta (do modułu poduszek nie wchodzi) mam opcoma, ale raczej nim się tego nie zrobi. Vin też przydałoby się przypisać aktualny.
Łódzkie/Mazowieckie, ktoś chętny? Kogoś znacie co to ogarnie?

damzzii

Początkujący
Punktów
4
Miasto
Łowicz
A zrobienie na "virgin" jest wykonalne? Szczerze mówiąc kojarzy mi się że ktoś na tym forum pisał że w j-ce da się immo przypisać, ale nie mogę tego znaleźć.

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
620
Miasto
WLKP
No nie czytałem początku.

Ostatnia edycja:

kobrak16

Nowy
Punktów
0
Miasto
gebice
Panowie, Astra J 2017r, nie miała sterownika poduszek, kupiłem używany z auta które najbardziej pasowało (rok młodsza, ta sama wersja wyposażenia i nadwozia, ten sam silnik). Zgłasza błąd immo (i całą resztę, ale pokazuje jako historyczne, tyle że nie da się skasować). Mam pin do auta (do modułu poduszek nie wchodzi) mam opcoma, ale raczej nim się tego nie zrobi. Vin też przydałoby się przypisać aktualny.
Łódzkie/Mazowieckie, ktoś chętny? Kogoś znacie co to ogarnie?
Jeśli jeszcze,potrzebujesz mogę ogarnąć nie ma problemu.

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
915
Miasto
PGS
Kobrak to jest specjalista w oplu :)

Do góry Bottom