• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Radio Passat b5

Marta3546

Nowy
Punktów
0
Witam mam problem z radiem ostatnio próbowaliśmy wymienić bezpiecznik ale nie wiem czy to był ten co trzeba i później jak zobaczyłam radio nie chce chodzić trzeba wpisać kod którego oczywiście nie znam bo kupując samochód od kogoś już ta wersja radia była A papierów rzadnych do niego . Czy da się to rozkodowac? Samochód 1996rocznik ale jest przerabiany fotele pół skórzane wszystkie szyby elektryczne podgrzewanie foteli i to radio które jest z jakaś stara wersja nawigacji chyba bo WGL nie umiem z niej korzystać na jakąś płytę to jest

rch11

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
678
Miasto
NS
Da się rozkodować

Marta3546

Nowy
Punktów
0
Ale gdzie i jakie koszty ? Czy samemu ale w jaki sposób?

dziakoni

Nowy
Punktów
0
jakie radio posiadasz z nawigacją kwadratowy ekranik który jak naciśniesz róg ekranu to można zmienić kąt wyświetlacza tzn ekranu ?

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1057
Miasto
...Seksu i biznesu...
jakie radio posiadasz z nawigacją kwadratowy ekranik który jak naciśniesz róg ekranu to można zmienić kąt wyświetlacza tzn ekranu ?
Kolego patrz na datę postu kiedy owa Marta tam napisała...już dawno się zgźiła w tym passacie ma dziecioka i pewno masę innych problemów aa radiem już pewnie sobie nie psuje głowy

Do góry Bottom