• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Radio Renault Trafic

Zajaccc

Nowy
Dołączył
11.02.2021
Postów
4
Punktów
0
Witam serdecznie
Kupiłem samochód Renault Trafic sprowadzony z Holandii. Po wymianie alternatora nie działa radio, potrzebuję kodu.
Wszystkie numery jakie odczytałem to:
Model No: 22DC279/62
Q959 Security
RN279F40357631
PROD No: FD0904350357631
7700433948TO959
7700433948 --F
7700433948TQ959
0357631

Z góry dziękuję
 

Lynx222

Moderator Car Audio
Dołączył
21.02.2011
Postów
14127
Punktów
2881
Wiek
36
WWW
www.kody-radio.pl
Witam serdecznie
Kupiłem samochód Renault Trafic sprowadzony z Holandii. Po wymianie alternatora nie działa radio, potrzebuję kodu.
Wszystkie numery jakie odczytałem to:
Model No: 22DC279/62
Q959 Security
RN279F40357631
PROD No: FD0904350357631
7700433948TO959
7700433948 --F
7700433948TQ959
0357631

Z góry dziękuję
9069
W sprawach dotyczacych forum pisac na forum lub prywatna wiadomosc
kontakt do mnie poza forum:
mail: Lynx222@tlen.pl
moj numer gg 4627003
tel 605 789 384
pozdrawiam
 

Zajaccc

Nowy
Dołączył
11.02.2021
Postów
4
Punktów
0
Po wpisaniu tego kodu trzeba coś zrobić, bo nic się nie dzieje?
 

aqua11

Początkujący
Dołączył
22.08.2023
Postów
5
Punktów
0
Proszę o pomoc w rozkodowaniu radia Vivaro A 2014
 

Załączniki

  • IMG_0833.jpeg
    IMG_0833.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 3

aqua11

Początkujący
Dołączył
22.08.2023
Postów
5
Punktów
0
Ok, sory za spam. Mam jeszcze inny problem. Wpisałem kod do radia z darmowej aplikacji. Niestety, po jego wpisaniu i zatwierdzeniu kodu przyciskiem ,,6”, następuje odliczanie 120sekund. Niestety radio dalej nie działa. Czy to oznacza, ze kod jest błędny?
 

Encore

SuperMechanior
Dołączył
6.03.2020
Postów
2777
Porady
1
Punktów
421
Miasto
Częstochowa
Ok, sory za spam. Mam jeszcze inny problem. Wpisałem kod do radia z darmowej aplikacji. Niestety, po jego wpisaniu i zatwierdzeniu kodu przyciskiem ,,6”, następuje odliczanie 120sekund. Niestety radio dalej nie działa. Czy to oznacza, ze kod jest błędny?
Jak masz kod i nie wchodzi to znaczy, że został zmieniony w pamięci, jedź do elektronika.
 
Do góry Bottom