autoserwisbeszczyński
Początkujący
- Punktów
- 0
Witam serdecznie
Mam problem z range rover sport l320
Problem polega na początku na włączenie się świateł awaryjnych samochodu znikają wszystkie powiadomienia z licznika po chwili wyłącza się również radio i nawigacja następnie nie zawsze nie działa również wentylacja
Gdy problem pojawi się już przy zapłonie nie idzie odpalić auta
Podczas jazdy Gdy wejdzie błąd samochód sam wlacza światła awaryjne i nie da ich się wyłączyć
Silnik pracuje normalnie
Gdy zgasimy samochód na błędzie nie odpalimy go od razu czasami pomaga odpięcie i podpięcie licznika
Nie wiem czy problem jest z przesyłem danych z licznika do reszty
Prosił bym o pomoc gdyż męcze się z tym od dłuższego czasu jest to mój prywatny samochód i nie mam czym dojezdzac do pracy czy funkcjonować
Pozdrawiam i z góry dziękuję
Może ktoś z was już miał taki problem
Mam problem z range rover sport l320
Problem polega na początku na włączenie się świateł awaryjnych samochodu znikają wszystkie powiadomienia z licznika po chwili wyłącza się również radio i nawigacja następnie nie zawsze nie działa również wentylacja
Gdy problem pojawi się już przy zapłonie nie idzie odpalić auta
Podczas jazdy Gdy wejdzie błąd samochód sam wlacza światła awaryjne i nie da ich się wyłączyć
Silnik pracuje normalnie
Gdy zgasimy samochód na błędzie nie odpalimy go od razu czasami pomaga odpięcie i podpięcie licznika
Nie wiem czy problem jest z przesyłem danych z licznika do reszty
Prosił bym o pomoc gdyż męcze się z tym od dłuższego czasu jest to mój prywatny samochód i nie mam czym dojezdzac do pracy czy funkcjonować
Pozdrawiam i z góry dziękuję
Może ktoś z was już miał taki problem