• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

renault laguna 2 problem

jerseypl

Początkujący
Punktów
0
witam mam maly problem z moim renault laguna laguna 2 1.8 16v 2002 automat
autko ma dwa problemy ktore moge sam okreslic jako uciazliwe dla kierowcy pierwsz czasami ciezko pali musze krecic kilka razy , drogi skrzynia wchodzi w tryb awaryjny po zgaszeniu autka i ponownym odpaleniu problem znika do nastepnego razu. podlaczylem bod kompa wyszlo 6 blendow oto one
DF049
DF114
DF055
DF118
DF117
DF048

Pozdrawiam i czekam na rady
Michal

Michael1983

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bochum Niemcy
Czesc ponownie musze zawitac tutaj mam problemik i niewiem jak go rozgrysc mam renault lagune 2 1.6 16v z 2003 i stalo mi sie dzisiej cos takiego jak wlaczam swiatelka postojowe i krudkie to gasnie mi wszystko w srodku czyli podswietlanie klimy radia i licznika jak wylacze spowrotem jest oki i jak mrogajac dlugimi tez jest oki tylko te postojowe i krudkie cos mi muszom psuc moze jakies zwarcie ale niewiem gdzie szukac bende wdzieczny jesli mi ktos pomoze rozwiklac te sprawe z gury dziekuje za pomoc

Michael1983

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bochum Niemcy
czesc hehe juz dziala zapomnialem ze moj syn siedzial za kulkiem jak zakladalem linke do szyby i pokrecil mi tym potencjometrem nieprzyszed bym nato dzieki za szybkom pomoc i zycze milego dnia pozdrawiam.

Do góry Bottom