• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Renault Thalia 1.4 2001 problem z kierunkowskazami

Broken

Nowy
Punktów
0
Miasto
Mrągowo
Witam , moja dziewczyna ma mały problem z elektroniką w Thalii

Objawami jakie się pojawiają to iż po włączeniu przy skręcie kierunku raz kierunkowskazy palą się normalnie a raz w ogóle się nie załączają i trzeba włączyć awaryjne i wyłączyć i działają kierunki normalnie , jest to uciążliwe a szczególnie jak jest duży ruch.

Myślałem, że gdzieś coś się przepala , ale bezpieczniki, żarówki, styki przy lampach są całe i nie mam pojęcia jak to ogarnąć , może miał ktoś taki przypadek i byłby skłonny oferować swoją pomoc . Pozdrawiam i dziękuje za wszelkie odpowiedzi

P.S. Jeżeli temat znajduję się nie tu gdzie trzeba prosiłbym o przeniesienie nie usunięcie . Dziękuję :)

Broken

Nowy
Punktów
0
Miasto
Mrągowo
ale co tam może być ? luźne przewody ? bo awaryjne działają bezproblemowo za każdym razem ? jak na razie nie mam dostępu do auta , moja miłość do rodziców pojechała na 2-gi koniec Polski :D

maxsslko

SuperMechanior
Punktów
297
Bez kierunkowskazow pojechala? Wymien jej przelacznik pod kierownica, kupisz na znanym i nie tanim portalu za ok 50pln.

Broken

Nowy
Punktów
0
Miasto
Mrągowo
nie że pojechała bez , one raz działają raz nie jak nie działają to wciska awaryjki i znów działają :) jak wróci to się zrobi mam nadzieję ,że to pomoże :)

Do góry Bottom