• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Rodzinny Van do 80tys.

NorbertK

SuperMechanior
Punktów
210
Poszukuję rodzinnego vana, najlepiej 7-osobowego do 80 tys. zł. Wolałbym benzynę niż diesla. Fajnie jakby auto nie było starsze niż z 2018r. Myślałem o Scenicu IV generacji.
Co byście polecili?

misiek1394

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
385
Miasto
K-K
Cadillac escalade, chrysler pacifica, Dodge Grand Caravan, Dodge Durango, GMC Acadia, Chevrolet Suburban. Jeżeli znudziły ci się auta europejskie :)

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2018
Miasto
Kaczory
Miałem okazję jeździć Nissan Quest z USA. Spoko autko

Psikuta1994

SuperMechanior
Porady
1
Punktów
282
Chrysler Pacifica jest bardzo ładny , przestronny, funkcjonalny, wygodny, świetnie się prowadzi, nowoczesne wnętrze, często takim jeżdżę i zawsze mile emocje pozostawia po sobie

Grzegorz.Józefów

SuperMechanior
Porady
1
Punktów
322
Miasto
Józefów
Chrysler Pacifica jest bardzo ładny , przestronny, funkcjonalny, wygodny, świetnie się prowadzi, nowoczesne wnętrze, często takim jeżdżę i zawsze mile emocje pozostawia po sobie
Jakbyś się decydował na Pacyfice to mam kontakt do ludzi co ciągną same Pacyfici ze stanów . Klientka kupiła parę lat temu od nich Grand Voyagera po paru latach odkupili od niej znaczy wzięli w rozliczeniu za Pacyfice, potwierdzam bardzo fajne auto i dobrze wyposażone. I ciekawostka nie wiem czy to klientki jazda ale klocki tył oryginały wytrzymały ok 110 tysięcy km. a przód jeszcze jeździ ... :)
Jak coś do dam kontakt na priv do nich

carniski1

SuperMechanior
Punktów
-142
Jak Renault to tylko diesel

Polecam Sharana 1 generacji
Tylko 1.8T

Do góry Bottom