1. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Dowiedz się więcej.
  2. Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Rejestracja otworzy przed Tobą drogę do zupełnie nowego, dzikiego świata motoryzacji!
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusji.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

    Usuń ogłoszenie

Saab problem z komunikatem

Dyskusja w 'Pytanie do mechanika' rozpoczęta przez użytkownika Piotr18021973, 22-07 18.

  1. Piotr18021973

    Piotr18021973 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    14-08 17
    Postów:
    79
    Docenione treści:
    1
    Miasto:
    Szczytno
    Witam .Panowie pomóżcie co oznacza ten komunikat saab 9-3 2004
     

    Załączone pliki:

  2. toomii76

    toomii76 SuperMechanior

    Offline
    Dołączył:
    2-11 14
    Postów:
    2 217
    Docenione treści:
    652
    Miasto:
    turek
    Usterka układu wspomagania...
     
  3. Piotr18021973

    Piotr18021973 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    14-08 17
    Postów:
    79
    Docenione treści:
    1
    Miasto:
    Szczytno
    Da się w prosty sposób skasować ten komunikat ? Kupiłem te auto i nie widzę problemy i że wspomaganiem
     
  4. mechanik.k

    mechanik.k Grupa Wsparcia Technicznego

    Online
    Dołączył:
    3-02 15
    Postów:
    4 328
    Docenione treści:
    1 353
    Miasto:
    London Tottenham
    Adres strony:
    Podłaczyć sprzęt diagnostyczny
     
  5. Piotr18021973

    Piotr18021973 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    14-08 17
    Postów:
    79
    Docenione treści:
    1
    Miasto:
    Szczytno
    Po podłączeniu wyskoczył taki błąd .Bez dobrego sprzętu raczej nie da się nic zrobić ?
     

    Załączone pliki:

  6. Stanisław 1946

    Stanisław 1946 Weteran Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    23-08 13
    Postów:
    4 045
    Docenione treści:
    560
    Miasto:
    Szczecin
    Może licznik wymieniony na z mniejszą ilością przebiegu.
     
  7. slawek2007.28

    slawek2007.28 Grupa Wsparcia Technicznego

    Online
    Dołączył:
    28-02 18
    Postów:
    562
    Docenione treści:
    125
    Miasto:
    Ostrołęka
    Ten błąd jest związany z alarmem. Mianowicie alarm miałeś nie aktywowany otworzyłeś drzwi, załączył się alarm wyłączyłeś go pilotem a to komunikat o aktywacji zabezpieczenia antykradzierzowego. To ma samo się ma wyłączyć. Sąsiad ma tak samo jak się zapomni.

    Przed każdym odfarciem drzwi klika pilotem, bo jak nie to ma ten sam komunikat. Ale nigdy nie było czasu tego zdiagnozować, co jest źle zakodowane.