• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Samochód do 9 tys Diesel

Punktów
0
Witam wszystkich zastanawiam się nad kupnem drugiego samochodu aktualnie posiadam mercedesa w124 2.5 D i brakuje mi już mocy posiadam te auto od 4 lat więc jakieś tam doświadczenie mam szukałem coś pod 1.9 tdi 110 km raczej niemcy czyli VW passat B5 sedan lub golf IV albo audi w sedanie B5 bardzo mi się podoba lecz za taką cene cięzko coś znaleść w dobrym stanie podkreślam. Nie chce jeżdzić pół Polski żeby zobaczyć złoma i wrócić do domu z niczym bo już się tak zdarzyło. Jestem z woj opolskiego z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi . Pozdrawiam

motodoktor

SuperMechanior
Punktów
50
Miasto
Woj.Pomorskie
Załozmy,ze ja bym miał tego merca i miał 9 tys w kieszeni to bym nic nie zmieniał,oczywiscie jesli''klin''w miare wygłada.Napewno nie sugerował bym sie jak to piszesz ''mocą''.

Koster_Wawer

Gaduła
Punktów
6
Miasto
Warszawa-Wawer
ciezko bedzie kupic tdi w dobrym stanie za 9 tys :) podzbieraj jeszcze i dopiero szukaj, bo za 9 k to możesz sobie kupić ulepa w ktorego włożysz nastepne 9 :) Ale może ci się uda kupić troche pukniętego ale w dobrym stanie.

mateuszmsaker

Początkujący
Punktów
0
za tą kase kup peugeota 406 z 2.0 hdi z lat 2000-2003 i będziesz pan zadowolony

Punktów
0
dzięki za odp ale peugota raczej nie bardzo bym chciał nie podoba mi się z wyglądu za bardzo

Do góry Bottom