Dzieje się tak tylko gdy wyjeżdżam z domu. Zaczyna się dziać w tym samym miejscu na drodze. Czuje się i brzmi jak guma na kole wózka sklepowego, ale rozmiar samochodu. Dzieje się to tylko w jednym kierunku, nie podczas jazdy powrotnej tą samą drogą. Dzieje się to przy każdej prędkości na tej drodze od 5 do 50 mil na godzinę. Napęd z powrotem przy dowolnej prędkości jedzie tak dobrze, jak powinien.
Jutro sprawdzę drążki kierownicze, przeguby kulowe i takie tam. Dla pewności obróć opony. Nie przypomina żadnego problemu z drążkiem kierowniczym, przegubem kulowym lub wyważeniem opon, z którym miałem do czynienia wcześniej.
Czy ktoś doświadczył czegoś podobnego? Jakieś sugestie, aby zawęzić moje rozwiązywanie problemów?
Jutro sprawdzę drążki kierownicze, przeguby kulowe i takie tam. Dla pewności obróć opony. Nie przypomina żadnego problemu z drążkiem kierowniczym, przegubem kulowym lub wyważeniem opon, z którym miałem do czynienia wcześniej.
Czy ktoś doświadczył czegoś podobnego? Jakieś sugestie, aby zawęzić moje rozwiązywanie problemów?