• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Samochod nie odpala na gaz, czuc gaz z przodu audi 1.6

pekuses

Nowy
Punktów
0
Witam posiadam audi a3 2002 1.6. Ostatnio mi pojawil sie problem ze jak sie auto przelacza na gaz to gasnie/dziwnie sie zachowuje. Dzisiaj poczulem ogromna ilosc gazu i nagralem jak ulatnia sie z przodu. Czy ktos wie co sie stalo?

Tutaj link

Ostatnia edycja:

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1544
ratunku ludzie, gaz mi cieknie. najlepiej spytam się na forum internetowym co mam robić...
ludzie co z wami? może zabrzmię jak stary dziadek, tetryk, ale co z tym młodym pokoleniem się dzieje

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3342
Miasto
PZ
ratunku ludzie, gaz mi cieknie. najlepiej spytam się na forum internetowym co mam robić...
ludzie co z wami? może zabrzmię jak stary dziadek, tetryk, ale co z tym młodym pokoleniem się dzieje
Powiedziałbym żeby sprawdził zapalniczką i tam gdzie pokaże się ogień tam będzie wyciek ale nie bo jeszcze tak zrobi :)

pekuses

Nowy
Punktów
0

Chcialem mniej wiecej dowiedziec sie srednie koszta jakie moga mnie czekac. W koncu jak pojedziesz do mechanika z 0 wiedza to moze ci wszystko powiedziec. Nic dziwnego moim zdaniem.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3342
Miasto
PZ
Chcialem mniej wiecej dowiedziec sie srednie koszta jakie moga mnie czekac. W koncu jak pojedziesz do mechanika z 0 wiedza to moze ci wszystko powiedziec. Nic dziwnego moim zdaniem.
Z takim podejściem lepiej nie mieć samochodu, zorientuj się gdzie u ciebie w miejscowości jest dobry gazownik i jemu zostaw auto do naprawy

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1544

ale ty możesz wcale nie dojechać do warsztatu jak to wszystko jebnie...
koszty od 10zł. górny pułap to twoje i innych życie...

Do góry Bottom