Mck pomocnik
SuperMechanior
- Punktów
- 52
Elektroniczne,ale już takie,z wyższej półki? Do Viaka bezproblemowo dostaniesz części zamienne?
No ja zegary elektroniczne kupiłem za 1000 zł i leżąNie wiem jak z częściami. Maszyna ma coś około roku. Działa bezproblemowo. Kończę 4 butle gazu. Teraz trochę się uspokoiło bo temp spadła ale po niedzieli zaś kolejki. A co do zegarów to nie wiem. Na YT do podusi trzeba pooglądać co kto ma i jak ocenia. Ale czy te zegary aż tak potrzebne.
Ustawiam auto tak żeby nie wadziło. Bije 18 ATM azotu odpinam od auta wszystko. Rano podpinam manometr sprawdzam czy jest 18 +/- bo to też zależy od temperatury
Bardzo trafne pytanieMaszyna jeszcze nie zaczęła przekłamywać,z ilością odebraną i wtłoczoną do obiegu? Czy cały czas na swój sposób kontrolujesz?
Worek czekolad nam się tu zebrałA teraz wyskakiwać z czekolad. Za każdą poradę 3 czekolady bo wpadnę z wizytą duszpasterska i się pogniewamy
Jakie konkretnie masz zegary?Detektor mam EDG-7K
I elektroniczne zegary .
Jakie konkretnie masz zegary?
O cyfrowych myślę już dłuższy czas .....
Chętnie zobaczymy. Z tym prezentem dobry pomysł. Na butle też masz plan?Jutro pokaże wam jak wskazówka na HP wali od 12 do 18 ATM w tempie kilkunastu razy na sekundę. Myślę, że elektroniczne zegary tego nie wyłapią.
A co do zakupu to nie miałem jeszcze f gazów ale napisałem im maila, że to na prezent dla syna. Sprzedali bez problemu