turbokrzychu
SuperMechanior
- Punktów
- 112
Witam. Mam taką skodę. Miała w sterowniku błąd czujnika lewego przedniego stały, czujnik ok, wiązka ok. Gdzieś tam mi ktoś podpowiedział że w sterowniku są jakieś problemy z zimnymi lutami, trafił mi się drugi sterownik o tym samym numerze 0 265 950 063. No i fakt faktem, błąd z czujnika zniknął, ale wiadomo, dwa błędy są, Brak zakodowania i brak inicjalizacji kąta skrętu. Ale tu zaczęły się schody, próbowałem ją zakodować już trzema komputerami(WOW, Vscan, VCDS), żadnym się ta operacja nie udaję, albo niby wykonuje kodowanie, ale po po wył/wł zapłonu dalej jest to samo. Albo podczas kodowania zrywa połączenie.
Jedyne czym się różnią te dwa sterowniki to numer id sterownika mój to było 3U0614517D, ten nowy ma 3U0614517B.
Loguje się według danych Login: 09575 i kodowanie 04275 i takie zresztą było na starym sterowniku?
Czy ja coś robię źle, czy może przekracza to moje kompetencje i muszę oddać to komuś mądrzejszemu?
Jedyne czym się różnią te dwa sterowniki to numer id sterownika mój to było 3U0614517D, ten nowy ma 3U0614517B.
Loguje się według danych Login: 09575 i kodowanie 04275 i takie zresztą było na starym sterowniku?
Czy ja coś robię źle, czy może przekracza to moje kompetencje i muszę oddać to komuś mądrzejszemu?