czaroownica87
Początkujący
- Punktów
- 2
Witam,
Panowie chciałam prosić o pomoc w pewnej kwestii.
Skradziono mi lusterko lewe, konkretnie to sam wkład, ale niestety zostało tak wyrwane, że nie jestem w stanie zamontować nowego. Mechanik stwierdził, że trzeba wymienić całe, chciałabym się upewnić czy to koniecznie i uniknąć zbędnych kosztów.
Chciałam sama wymienić, sugerując się zdjęciami w internecie. Znalazłam takie FOTO jednak u mnie wygląda na to, że to zewnętrzne kółeczko (silniczek?) zostało zerwane. Mam w tym miejscu jedynie tę wystającą śrubkę na środku (nie mam teraz możliwości zrobienia zdjęcia, jeśli to konieczne zrobię jutro
wygląda chyba trochę jak TU [nie chodzi o zaznaczenie na czesrwono, tylko o środek "kółka"
]).
Moje pytanie brzmi, czy wystarczy że kupię silniczek lusterka? Czy będę w stanie sama go wymienić czy to bardzo skomplikowane? (jestem dość zaradną kobietą) Czy może jednak konieczna jest wymiana całego lusterka wraz z obudową?
Mój samochód to skoda fabia z 2004r.
Bardzo proszę o poradę.
Będę ogromnie wdzięczna
Pozdrawiam
Panowie chciałam prosić o pomoc w pewnej kwestii.
Skradziono mi lusterko lewe, konkretnie to sam wkład, ale niestety zostało tak wyrwane, że nie jestem w stanie zamontować nowego. Mechanik stwierdził, że trzeba wymienić całe, chciałabym się upewnić czy to koniecznie i uniknąć zbędnych kosztów.
Chciałam sama wymienić, sugerując się zdjęciami w internecie. Znalazłam takie FOTO jednak u mnie wygląda na to, że to zewnętrzne kółeczko (silniczek?) zostało zerwane. Mam w tym miejscu jedynie tę wystającą śrubkę na środku (nie mam teraz możliwości zrobienia zdjęcia, jeśli to konieczne zrobię jutro
wygląda chyba trochę jak TU [nie chodzi o zaznaczenie na czesrwono, tylko o środek "kółka"
]).Moje pytanie brzmi, czy wystarczy że kupię silniczek lusterka? Czy będę w stanie sama go wymienić czy to bardzo skomplikowane? (jestem dość zaradną kobietą) Czy może jednak konieczna jest wymiana całego lusterka wraz z obudową?
Mój samochód to skoda fabia z 2004r.
Bardzo proszę o poradę.
Będę ogromnie wdzięczna

Pozdrawiam