Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Mam 2 beczki wybitych katalizatorów i sprzedam tanio, cena zależy od ilości, o szczegóły pytaj na priv. Chciałem sprzedać to w Sochaczewie ale mówią że bez obudowy to nie wiadomo co to jest no to im tłumaczę że jak zdejmę z obudową to się klient zorientuje. Zawsze wybijam kata jak przyjeżdża samochód ze świecącą kontrolką silnika to i tak się nie zorientuje
Daj namiary gdzie do ciebie nie jeździć. Do pierwszego klienta, który się zorientuje a potem to zamiast się dorobić to będzisz w plecy i na karku prokurator.
Daj namiary gdzie do ciebie nie jeździć. Do pierwszego klienta, który się zorientuje a potem to zamiast się dorobić to będzisz w plecy i na karku prokurator.
Spokojnie nikt się nie zorientuje mam na to swoje sposoby po pierwsze przede wszystkim upewniam się ze ktoś długo jeździ ze świecąca kontrolką a wiec szybko tego nie naprawi po drugie jak się zorientuje to mowie ze katalizatory wypadają przez tlumnik no bo jak się jedzie to nieraz kamieni uderzy w szybę to jest właśnie kawałek wypadającego kata
Automatyczne połączenie postów:
Widzę ze niektórzy nie traktują mnie poważnie dlatego wyjaśnię swój plan biznesowy a mam łep na karku i znam się na biznesie. Zacznę od początku bo znam dobrych mechaników co ciężko pracują a niczego się nie dorobili i znam takich co nie chciało się im pracować dorobili się majątku a ja głupi nie jestem i wiem ze wszyscy wielcy ludzie najpierw kradli bo pierwszy milion trzeba ukraść żeby się dorobić. Do odważnych świat należy. Sukces odnoszą tylko ci ludzie co nie boja się wyjść przed szereg i uparcie dążą do celu
To się zgadza, pracuj mądrze a nie ciężko problem polega na tym że kradniesz drobniaki, będziesz musiał to robić długo i w dużych ilościach,asz szczęście że tam u ciebie diagności nie sprawdzają spalin
Wcale nie tak mało bo jeszcze paliwo spuszczam podmieniam opony akumulatory i na częściach dużo przycinam mam taki system że namawiam klienta na dobre drogie części a montuję najtańsze Dużo bym kradł jak bym był politykiem już że mówię Tuskiem ale chociaż takim burmistrzem Sochaczewa to bym momentalnie się dorobił. Mój Tati zawsze powtarza że ludzie są bardzo głupi bo karzą małych złodziei a wielkim złodziejom się kłaniają. Jak Rom ukradnie 50zł to od razu złodziej jak polityk ukradnie 500 tysięcy to biznesmen i zero konsekwencji dlatego trzeba kraść ile się da tylko trzeba umieć się wymigiwać jak politycy i urzędasy ja już umiem dlatego jak by co to ja nic nie wiem pierwsze słyszę itd. Mam jeszcze dobre sposoby jak omijać podatki ale o tym na razie nie powiem. Już dawno bym zrezygnował z mechaniki bo bardzo tego nie lubię ale mam z tego dużą kasę i odkładam na kupno ziemi i zajmę się tylko rolnictwem bo to moja pasja. Już mam dużo pieniędzy wszystko jest dobrze schowane w domu ale jeszcze trochę brakuje. Będę miał dużo hektarów Ukry bedo robić a ja bede kase czepał. Jest jeszcze jeden ważny powód dlaczego chcę zająć się rolnictwem bo jak gębę ubrudzisz smarem to ciężko umyć jak gębę ubrudzisz łajnem to łatwo umyć jedynie zapach pozostaje ale do tego jestem przyzwyczajony od dziecka. Jeżeli który chce donieś to proszę bardzo ja się nie boję bo Wiśniewski na Wiejcy jest nie do ruszenia mam na to swoje trikimiki a Tati ma znajomości wszędzie i haczyki na dobrze ustawionych ludzi dlatego jak pójdzie zgłoszenie to Tati od razu dostaje cynk. My Romowie jesteśmy ponad prawem działamy według własnych zasad mimo że nie żyjemy już według tradycji Romskich to spryt mamy wrodzony a umiejętności są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Cała rodzina jest ze mnie dumna nawet moja malutka córeczka jest już taka sprytna że nie wyjdzie ze sklepu jak sobie czegoś nie zachomikuje
Niby sprawdzają ale ja mam swojego diagnostę w DSTransport&Logistics w Paprotni daję stówę i wszystko przechodzi
Automatyczne połączenie postów:
Wcale nie tak mało bo jeszcze paliwo spuszczam podmieniam opony akumulatory i na częściach dużo przycinam mam taki system że namawiam klienta na dobre drogie części a montuję najtańsze Dużo bym kradł jak bym był politykiem już że mówię Tuskiem ale chociaż takim burmistrzem Sochaczewa to bym momentalnie się dorobił. Mój Tati zawsze powtarza że ludzie są bardzo głupi bo karzą małych złodziei a wielkim złodziejom się kłaniają. Jak Rom ukradnie 50zł to od razu złodziej jak polityk ukradnie 500 tysięcy to biznesmen i zero konsekwencji dlatego trzeba kraść ile się da tylko trzeba umieć się wymigiwać jak politycy i urzędasy ja już umiem dlatego jak by co to ja nic nie wiem pierwsze słyszę itd. Mam jeszcze dobre sposoby jak omijać podatki ale o tym na razie nie powiem. Już dawno bym zrezygnował z mechaniki bo bardzo tego nie lubię ale mam z tego dużą kasę i odkładam na kupno ziemi i zajmę się tylko rolnictwem bo to moja pasja. Już mam dużo pieniędzy wszystko jest dobrze schowane w domu ale jeszcze trochę brakuje. Będę miał dużo hektarów Ukry bedo robić a ja bede kase czepał. Jest jeszcze jeden ważny powód dlaczego chcę zająć się rolnictwem bo jak gębę ubrudzisz smarem to ciężko umyć jak gębę ubrudzisz łajnem to łatwo umyć jedynie zapach pozostaje ale do tego jestem przyzwyczajony od dziecka. Jeżeli który chce donieś to proszę bardzo ja się nie boję bo Wiśniewski na Wiejcy jest nie do ruszenia mam na to swoje trikimiki a Tati ma znajomości wszędzie i haczyki na dobrze ustawionych ludzi dlatego jak pójdzie zgłoszenie to Tati od razu dostaje cynk. My Romowie jesteśmy ponad prawem działamy według własnych zasad mimo że nie żyjemy już według tradycji Romskich to spryt mamy wrodzony a umiejętności są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Cała rodzina jest ze mnie dumna nawet moja malutka córeczka jest już taka sprytna że nie wyjdzie ze sklepu jak sobie czegoś nie zachomikuje
Świetnie wszystko masz obmyślone tylko obawiam się że nie znajdziesz tutaj partnerów biznesowych bo jesteś za bardzo przypałowy ale mimo wszystko brawo za pomysł
Temat zamykam, ciągnie się to jak flaki z olejem, które nie będą miały nigdy końca. Jak znajdzie się jakiś wariat ( nie sądzę) to w pierwszym poście napisane jest, więcej szczegółów na priv, gdzie sam nie polecam w takie biznesy się pchać, lub polecam sie udać na dział " Pogaduszki" Jak ktoś w ogóle chce ten temat ciągnąć dalej. Pozdrawiam.