• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sugestie dotyczące forum

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3253
Miasto
PZ
proponuję założyć malutki dział odnośnie autobusów

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2636
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Jako tako działów podzielonych na auta nie ma więc szczerze mowiac nie bardzo nawet wiem gdzie to wcisnac.
A co w takim dziale mialoby sie znalezc naprzyklad?

Rys00

Boss regionalny
Punktów
58
a bardzo przydatna informacja żeby nie wsiadać do autobusu z lewej strony,i nie krzyczeć na kierowce że sie drzwi zacieły :)

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3253
Miasto
PZ
pomyślałem że z biegiem czasu forum się rozwinie i wtedy moglibyście stworzyć taki dział, bo możecie mi wierzyć na słowo że są to bardzo skomplikowane pojazdy i na pewno nie jestem jedynym mechanikiem autobusowym w Polsce który chciałby się wymienić wiedzą z innymi. Często mam różne problemy i nie mogę znaleźć odpowiedzi w sieci.
Tak czy owak w miarę możliwości pomogę w zakresie mechaniki i elektromechaniki bo od lat ośmiu naprawiam ;pojazdy wagi ciężkiej oraz osobówki i dostawczaki ;-)

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2636
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Oczywiscie jezeli bedzie taka potrzeba to taki dzial zostanie utworzony. Na chwile obecna i tak jest dosc duzo dzialow a wprowadzanie kolejnych moze jedynie doprowadzic do "przedobrzenia".

Niemniej jednak na chwile obecna moge zasugerowac utowrzenie tematu dotyczacego autobusow w ktorym ludzi zainteresowani tematem mogliby sie w swoim gronie wypowiadac.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3253
Miasto
PZ
a jeśli chodzi o zawartość działu to myślę że troubleshooter czyli pytania i odpowiedzi odnośnie sposobów napraw, miejsc w których można znaleźć części zamienne, mam też pewne materiały np. schematy itp. którymi mógłbym się podzielić

luk0712

Początkujący
Punktów
5
Miasto
Będzin
hm moze jakiś dział poswiecony ludzią którzy coś chcą tuningować (wiem wieś itp acz jesli ktoś by chciał załozyc turbine do auta to juz wyższa szkoła jazdy ^^)

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2636
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Co do turbiny to odpowiednim dzialem do takich tematow jest albo dział "silniki" albo "Mechanika pojazdowa ogólna" i odpowiednie podforum.

Co do tworzenia kolejnego dzialu to tak jak wyzej, narazie nie warto ryzykowac przedobrzenia, pozyjemy, poczekamy jak beda sie pojawiaac jakies tematy ktore nie beda pasowac do zadnego dzialu to wtedy sie odpowiedni utworzy.

boofi

Początkujący
Punktów
1
a ja bym proponowal dzial >>>> przekladki !!
polecam

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3253
Miasto
PZ
Witam, piszę tu o moim problemie bo nie wiem gdzie indziej o tym napisać.
Mam głupie pytanie; Jak napisać nowy temat? dawno nie pisałem tematu i nie wiem czy pisze coś źle czy może czegoś nie dopisałem, poniżej załączam zrzut ekranu:

nowy temat.JPG

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3253
Miasto
PZ
Dzięki Marlena :D tym razem mi się uda w innej przeglądarce

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2636
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
U mnie na najnowszej mozilli jest dobrze. Prosilbym o podanie wiecej szczegolow, czy macie jakies dodatki zainstalowane do mozilli typu blokowanie reklam? Czy uzywacie najnowszej wersji?

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3253
Miasto
PZ
no ja mam chyba najnowszą bo ostatnio zrobiła sie aktualizacja

KASZUB

Początkujący
Punktów
0
witam czy jest możliwość dodawania punkcików kolegom za cenne podpowiedzi ???

Do góry Bottom