• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Szczecinianie są tu tacy???

S

S-LINE

Witam wszystkich warsztatowcow ze Szczecina i okolic moze zrobimy jakis wypad integracyjny???

S

S-LINE

własnie cos mi wiadomo o paru osobach ale moze niech sie ujawnia:)

Marcin Glasgow

SuperMechanior
Punktów
16
No pewnie ze sa. Tylko obecnie troche daleko od Szczecina. Pozdrawiam

P

PogotowieSamochodoweUK

Jak bym zawital na szczecin to chetnie ''sie z wami rozmowie'':D
A kto z kad na szczecinie?
Ja mieszkalem na slonecznym.

P

PogotowieSamochodoweUK

A jest jeszcze w stobnie ten CAR GRYF? Pamietam ze oni to tam setki aut mieli:eek: Pytam bo jak latam do PL to czasami na szczecin jade i dopiero do mojej na rybnik. A jak maja jakies rarytasy z wyposarzenia do VAG to bym lyknol co raz:D

P

PogotowieSamochodoweUK

A macie jakis adres do nich? Kiedys mialem 7 lat temu a ostatnio jak bylem przejazdem to juz nie moglem trafic:(

S

S-LINE

jakby co dajcie mi cynka co potrzebujecie z cargryfu mam tam dobry uklad z pracownikami :D

S

S-LINE

widze ze musze odgrzac troche kotleta...panowie jest ktos chcetny na gokarty??? lub spotkanie w pubie badz restauracji abysmy porozmawiali spokojnie??? wiecie taki wieczorek integracyjny:D

P

PogotowieSamochodoweUK

No w tej restauracji to raczej bedzie ''cieply'' wieczorek a nie integracyjny:p

S

S-LINE

oj PSUK PSUK...Ty to wszystko przekrecisz:D je np lubie dobrze zjesc do vodeczki a w pubie to mozna najesc sie ale orzeszkami

P

PogotowieSamochodoweUK

NIe wiem czy to jeszcze istnieje, ale ja sie jedzie na stargard na wylcie tuz za burdelami w ploni:D jest dobry zajazd. Zarelko maja takie ze do dzis pamietam:p

Do góry Bottom