• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Szkolenia i egzaminy SEP

kamil568

Nowy
Punktów
0
Oferujemy profesjonalne usługi z zakresu szkoleń zawodowych, umożliwiamy zdobycie uprawnień energetycznych w grupach G1, G2, G3, w najtańszych możliwych cenach. U nas uprawnienia możesz zdobyć bez wychodzenia z domu, szkolenie i egzamin odbędzie się w formie on-line. Jeśli jesteś zainteresowany to zapraszam do kontaktu na numer:797-309-305

kamil568

Nowy
Punktów
0
Mogę zaoferować szkolenia za darmo wtedy trzeba jedynie zapłacić państwową cenę egzaminu która na chwilę obecną wynosi 280zł a od nowego roku 301zł, zdawalność 96% ale nawet jakby się podwinęła noga to po prostu przepiszemy na inny termin i nie poniesiesz żadnych dodatkowych opłat (proszę do mnie zadzwonić bardzo chętnie odpowiem na Pana pytania)

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3315
Miasto
PZ
Nie wszystkie firmy respektują uprawnienia wydane przez firmę inną niż SEP, sam miałem taki przypadek

Zimoon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
817
Miasto
Gdańsk
Dlatego zrobiłem uprawnienia sep. Co by ubezpieczalnia ewentualnie nie mogła podważyć szkolenia....

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1211
Miasto
trasa lublin siedlce
Ale egzamin jest panstwowy to co to za roznica czy SEP czy Jep. Jak to Państwo wydaje uprawnienia. Moja znajoma teraz przez telefon miala szkolenia i egzamin i panstwowa firma szpital respektuje to

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3315
Miasto
PZ
co to za roznica
Podejrzewam że to twoje szkolenie będzie ekspresowe, a w SEP to trwało chyba tydzień czasu z tego co pamiętam, to jest coś podobnego jak szkolenie kierowców na przewóz osób online :D kierowcy "przyswajają" materiał za pomocą "klikacza" a później wyjeżdża jeden z drugim na drogę i mamy to co mamy, co drugi nie wie gdzie się sprawdza olej w silniku, łamią autobusy przegubowe albo zaliczają rowy jak trochę śniegu popada, ehhh szkoda słów, ale rozumiem że ty już nie potrzebujesz się uczyć bo ty już wszystko umisz, potrzebujesz tylko papierek

adamarr

Gaduła
Punktów
5
Tak, istnieją szkolenia SEP online, które pozwalają zdobyć odpowiednie uprawnienia w sposób zdalny. Szkolenia online mają wiele zalet, takich jak elastyczny harmonogram, oszczędność czasu i pieniędzy związanych z dojazdem na kurs, a także możliwość nauki w dogodnym dla uczestnika miejscu.

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1864
Miasto
Koszęcin
A na ile są ważne? Tak z ciekawości. Kończyłem technikum w zeszłym wieku do dostawali wszyscy

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1864
Miasto
Koszęcin
O kurde to.minsie skończyły 24 lata temu. A tyle co se dołożył na warsztacie 2 gniazdka. Ale chyba nikt mnie nie podpier....li?

Mikrobi

SuperMechanior
Punktów
70
W 2020 robiłem i mam na 5 lat

podnosnikkoszowy

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Wieluń
www.kursy-wielun.pl
Witam. Kwalifikacje elektryczne SEP ważne są przez okres 5 lat zgodnie z Ustawą Prawo energetyczne. Jeśli Ci się skończą należy podejść do ponownego egzaminu celem ponowienia uprawnień.

Do góry Bottom