• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Szkolenia

vego19

Uczestnik
Punktów
6
Jeździcie czasami na szkolenia ?Ja byłem na kilku różnych w tym u jednego pana z Youtuba dwa razy pierwszy raz mi się podobało dużo teori i gadania jakie to skomplikowane i kwantowe z drugiej strony mówi że zajmie to wam 5 lat nauczenie się a znowu mówi że za jakiś czas wstawi to na YouTube więc w sumie ja zapłaciłem za coś co i tak później będzie na YouTube za darmo a szkolenie 1500 zł 500 km od domu więc wolę chyba na jakieś wakacje pojechać następnym razem ha ha.Jakie macie doświadczenia luźna dyskusja

rajson

SuperMechanior
Punktów
45
Miasto
Łódzkie
www.siepomaga.pl
Z ciekawości u kogo byłeś na szkoleniu? Ja byłem kiedyś ze starej pracy na szkoleniu z firmy BETIS z Radomia, całkiem spoko coś się człowiek dowiedział, ale to było 1 dniowe szkolenie.

vego19

Uczestnik
Punktów
6
Z ciekawości u kogo byłeś na szkoleniu? Ja byłem kiedyś ze starej pracy na szkoleniu z firmy BETIS z Radomia, całkiem spoko coś się człowiek dowiedział, ale to było 1 dniowe szkolenie.
Nie będe robił komuś tam złej reklamy.W Betisie byłem na hybrydach w sumie też polecam.

Do góry Bottom