• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Szukam kogoś z województwa Lubuskiego ,kto pomoże w diagnozie.

jawiraxbmw

SuperMechanior
Punktów
13
Miasto
Zielona Góra
Szukam kogoś z Zielonej Góry (województwa Lubuskiego) ,kto pomoże w diagnozie. Może być mechanik lub jakiś człowiek , który jest zawzięty i kumaty w temacie pukania z tyłu auta BMW E46 , mechanicy rozkładają ręce i diagności również, nie będę opisywał mojej walki z usterką , bo to nie dział od tego , podaje tylko link do wglądu mojego problemu poniżej:

http://forum-mechanika.pl/threads/bmw-e46-m43-1-9-głuche-stuki-z-tyłu-auta.29574/

Posiadam kanał w garażu w razie czego , oraz wszelkie narzędzia.

Auto.Klinika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
940
Trzeba przywieźć autko, zostawić i czekac na telefon.

A

Anonymous123

Szukam kogoś z Zielonej Góry (województwa Lubuskiego) ,kto pomoże w diagnozie. Może być mechanik lub jakiś człowiek , który jest zawzięty i kumaty w temacie pukania z tyłu auta BMW E46 , mechanicy rozkładają ręce i diagności również, nie będę opisywał mojej walki z usterką , bo to nie dział od tego , podaje tylko link do wglądu mojego problemu poniżej:

http://forum-mechanika.pl/threads/bmw-e46-m43-1-9-głuche-stuki-z-tyłu-auta.29574/

Posiadam kanał w garażu w razie czego , oraz wszelkie narzędzia.
Widze, ze jesteś z tych co chcieli by rozwiązać problem, najlepiej nie zapłacić lub mało zapłacić. Tu każdy mechanik ma swój warsztat wiec oferowanie kanału we własnym garażu to lekka przesada.Zrobiłeś ten dyfer?

jawiraxbmw

SuperMechanior
Punktów
13
Miasto
Zielona Góra
Panie uspokój się nie ma nic za darmo , nie znasz mnie i piszesz takie bzdety , ja nie chce za darmo,wiadomo że ktoś kto ma warsztat mechaniczny ma swój sprzęt podnośnik kanał itp, ale pytanie moje też było skierowane do zwykłych użytkowników forumowiczów co jeżdżą BMW na co dzień i mogli by pomóc .

Dyfer wymieniłem ale to nic nie dało , dyfer w bardzo dobrym stanie , dało tylko to że mam ciut lepsze przełożenie.

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1371
Było auto które stukalo cos w tyle na zakrętach,ktos klientowi powiesil na sznurku nakretke od przegubu w tylnej podluznicy i był warsztat który to wyniuchał i który zlozyl to spowrotem(zderzak)i powiedział ze nie wie co jest i grzecznie pozegnał klienta,jak myślicie dlaczego?Moze i tu jest podobna sytuacja.

jawiraxbmw

SuperMechanior
Punktów
13
Miasto
Zielona Góra
Trzeba przywieźć autko, zostawić i czekac na telefon.
Jutro oddzwonię.

Było auto które stukalo cos w tyle na zakrętach,ktos klientowi powiesil na sznurku nakretke od przegubu w tylnej podluznicy i był warsztat który to wyniuchał i który zlozyl to spowrotem(zderzak)i powiedział ze nie wie co jest i grzecznie pozegnał klienta,jak myślicie dlaczego?Moze i tu jest podobna sytuacja.

Rożnie to bywa , aczkolwiek raczej nie u mnie, auto kupiłem nie dawno,i nigdzie po mechanikach nie jeździło do tej pory a głuche stukanie mam kilka dni po zakupie auta, podczas kupna tego nie było , wszystkie opcje biorę pod uwagę , z mojej strony zrobiłem co mogłem i pomysły się skończyły , dlatego szukam magika który to wyniucha.

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1864
Miasto
Koszęcin
Ja Ci tam kiedyś pisałem o luzie na dyfrze. Post z filmem jak autem nad kamera jezdzisz. Dobrze pamiętam

Do góry Bottom