• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Szukam pracy/stażu.

kafara94

Początkujący
Punktów
2
Witam. Mam nadzieję, że trafiłem dobrze z działem a jesli nie to mnie poprawcie.:) Szukam pracy/stażu jako mechanik samochodowy najlepiej w Poznaniu z racji tego, że chciałbym kontynuować naukę w szkole policealnej w kierunku elektromechanika pojazdów samochodowych. W tym roku kończę technikum samochodowe i chciałbym moja pasje powiązać z pracą. Wiadomo jako, że mam nikłe doświadczenie nie oczekuje jakiegoś kosmicznego wynagrodzenia. Wracając do mojego doświadczenia to ukończyłem praktykę zawodową z ocena celującą przechodząc w jej czasie przez różne działy takie jak mechanika, lakiernia, elektromechanika, naprawa silników, obróbka skrawaniem, naprawa głowic, itp. Bardzo szybko się uczę i jestem osobą pracowitą (w wolnym czasie dorabiam sobie na budowie:p ) Jeśli ktoś potrzebował by pracownika lub zna kogoś kto potrzebuje proszę o kontakt na e-mail. Pozdrawiam.

www.MOTOBAJ.pl

SuperMechanior
Punktów
14
Miasto
Mrągowo
www.MOTOBAJ.pl
albo WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO.... to jo

Witam

mogę Ci tylko podpowiedzieć, że jak znajdziesz tą pracę, to będziesz na maxa
wykorzystywany /sorry, taki mamy klimat/, ale nie zrażaj się tym. Głupie... ,ale musisz to
przejść. Jeśli kiedykolwiek pójdziesz dalej i będziesz zatrudniał ludzi, nie popełniaj
tych samych błędów co Twoi przyszli pracodawcy teraz. Chyba, że chcesz zeby się nic nie zmieniło... a to byłoby smutne.

kafara94

Początkujący
Punktów
2
Heh i to jest właśnie to...ale wydaje mi się, że od zawsze tak było, początkowo gdy zaczynałem prace na budowie dostawałem 5 PLN na godzine:/ Teraz mam 10 i propozycje bym został ale nie bardzo mnie kręci praca na budowie do 40 roku życia a później bajo znajdziemy kogoś młodszego lub też otwarcie własnego biznesu co oczywiście oznacza to, że na robocie trzeba się dobrze znać, i mieć tzw. fach w ręku, bo jak to mówią albo robić coś porządnie albo nie robić tego wcale. Co do pracy to myślę nad Poznaniem gdyż wydaje mi się, że tam chyba najłatwiej znaleźć prace i jakieś skromne małe mieszkanko:) (no chyba, że się mylę wtedy proszę o wyprowadzenie mnie z błędu)