Ok, dzięki.Sprawdzę mogę mieć
Pewnie mają, w ic też są, ale ja szukam używanych co by obniżyć koszta. Jak nie znajdę to będę zmuszony kupić nowe ale na razie mam nadzieję, a jak wiadomo ona umiera ostatnia, nie wspominając czyją jest matką.Cer motor nie mają??
To moje wozidło więc rzeczoznawca raczej odpada. Tłoków szukam takich jakie powinny być a nie z innego silnika. Nowe 1500zł komplet więc jak kupię za połowę to zostanie na zabawę, na pacjencie bym nie oszczędzał, za stary jestem na klapsy.Ja po prostu wyleczyłem się z używek a tym bardziej nie z tego silnika do którego mają być wsadzone. Nawet jeśli wszystko zabiegi kosmetyczne wykonasz to i tak jestem zdania ze lepszy szlif. Jeśli nie daj bóg odwalićby coś się miało, to rzeczoznawca przychodząc widząc że jest szlif a nie tuleja także inaczej na takie tematy patrzy. Wiem bo średnio dwa motory w roku rozbieram w obecności "obcych".;]
Z innego silnika w sensie że z bliżniaczej jednośtki ale nie z tych cylindrów wyjęte.....To moje wozidło więc rzeczoznawca raczej odpada. Tłoków szukam takich jakie powinny być a nie z innego silnika. Nowe 1500zł komplet więc jak kupię za połowę to zostanie na zabawę, na pacjencie bym nie oszczędzał, za stary jestem na klapsy.
Myślisz że się pogryzą?Z innego silnika w sensie że z bliżniaczej jednośtki ale nie z tych cylindrów wyjęte.....
Mam rożne doświadczenia. Stojaków na silniki mam 4 w ciągłym użyciu.Myślisz że się pogryzą?
To jest fajny motor, ogarniam właśnie taki w mini r56. Standardowo ma dwie usterki, pierścieniową wadę fabryczną (tłoki nawiercam pod pierścieniami olejowymi tak by zagwarantować dostateczny spływ oleju) i pierwszego właściciela co nie dba bo nie musi....Jak bardzo trzeba się nienawidzieć żeby dobrowolnie kupić vti
No, no, no, wypraszamy sobie takie insynuacje Sławeuszu.Jak bardzo trzeba się nienawidzieć żeby dobrowolnie kupić vti
Pomaga???tłoki nawiercam pod pierścieniami olejowymi tak by zagwarantować dostateczny spływ oleju
Jak by nagle zaczął równo pracować to oznaka że się psujeu nas na warsxtacie stoi 12 lat z tym silnikiem auto ktore nierowno chodzi
No cóż, reklama dźwignią handlu...u nas na warsxtacie stoi 12 lat z tym silnikiem auto ktore nierowno chodzi
Albo że przyjęli nowego i zdolnego mechanika.Jak by nagle zaczął równo pracować to oznaka że się psuje