• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

TCS/CDP tester 3w1 nowy

boozyt

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Wielkopolska
Witam mam do sprzedania TCS/CDP 3w1 działa z autocom i deplhi .
Platinum Series to nowa seria, która charakteryzuje
się staranniejszym wykonaniem i większą stabilnością
od zwykłych wersji. Można ją rozpoznać po unikalnej,
białej obudowie.(niebieska obudowa obsługuje 30% aut) Ten sprzęt obsługuje 99% aut w porównaniu z DS150
3w1 - CARS, TRUCKS I GENERIC - obsługuje wszystkie samochody osobowe, ciężarowe, TIR, BUSY i naczepy
cena 700 zł - dla forumowiczów

tak wygląda niebieska http://alegratka.pl/ogloszenie/vci-tcs-cdp-osobowe-tiry-kabel-obd-nie-25009391.html

ztom-1975

Początkujący
Punktów
0
Miasto
LUBLIN
Witam mam pytanie która wersja jest w końcu lepsza niebieska czy biała. Ponieważ ty piszesz że biała a w linku który podałeś do niebieskiej jest że to niebieska jest lepsza.

Mat3ys

SuperMechanior
Punktów
78
Miasto
Kuj-Pom
Ta którą akurat ściągną do sprzedaży jest lepsza :) Dziś ma białą jest lepsza biała jutro będzie miał niebieską to niebieska będzie lepsza. :p

boozyt

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Wielkopolska
Podałem link na wzór jak wygląda mniej więcej ten typ aby nie kupować niebieskiej, dla informacji znajomym z forum!! I to nie jest jaką mi prześlą wersję bo nie biorę bubli i nie sprzedaję po 1000 zł jak inni!!!! Druga sprawa to ta że rezystory w niebieskiej mają inne wartości mało tego brakuje kilku elementów na płycie i nie łączy się z większością protokołów. Ten kto zna choć troche podstaw elektroniki to wie o co chodzi.

Do góry Bottom