• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Tester diagnostyczny

Domcia

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kraków
Poszukuję testetu diagnostycznego actia xr-25. Czy ktoś posiada takie coś? I jest chętny sprzedać?

opi6

Początkujący
Punktów
1
Jakieś 15 lat temu jak byłem z Renault Safrane w ASO w Krakowie to ściągali to zakurzone ze "strychu" bo Clip akurat im się nie chciał połączyć. Później szukali osoby, która to obsłuży... XR-25 z fiszkami, dużą ilością kaset widziałem na sprzedaż w tamtych latach tylko na Ebay we Francji lub Niemczech podobnie jak i z nowszym NXR. Swego czasu korzystałem z emulatora XR-25 na PC z normalnym interfejsem OBD-16. Ogarniał nawet łączenie ze sterownikiem ksenonów. Miałem tez kontakt z autorem softu bo wysyłałem mu logi. Poniżej masz nieco info na temat, choć może już to znasz. Jest to jakaś alternatywa.

Link do softu: xr25-pc.zip

Więcej info https://www.renault25.eu/viewtopic.php?t=5784

Ostatnia edycja:

Domcia

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kraków
Jakieś 15 lat temu jak byłem z Renault Safrane w ASO w Krakowie to ściągali to zakurzone ze "strychu" bo Clip akurat im się nie chciał połączyć. Później szukali osoby, która to obsłuży... XR-25 z fiszkami, dużą ilością kaset widziałem na sprzedaż w tamtych latach tylko na Ebay we Francji lub Niemczech podobnie jak i z nowszym NXR. Swego czasu korzystałem z emulatora XR-25 na PC z normalnym interfejsem OBD-16. Ogarniał nawet łączenie ze sterownikiem ksenonów. Miałem tez kontakt z autorem softu bo wysyłałem mu logi. Poniżej masz nieco info na temat, choć może już to znasz. Jest to jakaś alternatywa.

Link do softu: xr25-pc.zip

Więcej info https://www.renault25.eu/viewtopic.php?t=5784
Dziękuję za odpowiedź

Do góry Bottom