Witam, kupiłem sobie złącze diagnostyczne Launch x431 pro elite na aliexpress dla swoich potrzeb prywatnych. Mam problem z dpf i dlatego chcialem potestowac jak to jest. Włączyłem wypalanie dpf sprawdzałem różne opcje jak otwieranie szyberdachu, szyb itd. Nie wiem co mnie pokusiło ale kliknąłem też w opcje testowania front assist no i wyskoczył błąd. Odłączyłem akumulator, kasowałem błędy no i ten błąd został. Dlatego patrzyłem dalej i kliknąłem w factory reset w opcji 3 brake electronics. Już teraz wiem, że to była największą głupota, ale wtedy myślałem, że przywrócę ustawienia podstawowe i będzie ok, niestety wszystko miga, brak ustawien podstawowych dla wszystkich systemów, jak ABS, ESP parking assist, head lights i wiele innych. Mam skodę superb 3 style wersja więc tych systemów jest mnóstwo. Czy jest ktoś wstanie mi pomóc, co zrobić żeby to wszystko zaczęło działać. Patrzyłem w online coding ale niestety za dużo tych kodów nie ma więc problemy nie znikają. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam