Błąd wyskoczył c1219 (Jeep 2005r ) przy wymianie przekładni kierowniczej.Nie zablokowałem i kierownica się obróciła.W delphi , autocom wurth wow, brak możliwości kalibracji. Jak temat opanować ? pomoże ktoś ? dz pzdr
Ustaw kierownice tak jak powinna byc i przejedz sie i moze samo zgasnac.
Błąd wyskoczył c1219 (Jeep 2005r ) przy wymianie przekładni kierowniczej.Nie zablokowałem i kierownica się obróciła.W delphi , autocom wurth wow, brak możliwości kalibracji. Jak temat opanować ? pomoże ktoś ? dz pzdr
Grand cherokee 5,7 hemi 2005Jaki to model jeep-a. Bo widzę, że tu wszyscy się znają a przecież działanie systemu zależy od marki i modelu auta.
tylko raz sie obruciłataśme airbag szlag trafi ,ciekawe ile razy obrócił obrotów jak za dużo to tak ,dobry tester ustawić kierownice na zero wypiąć maglownice z kolumny przestawić koła na wprost wpiąć z powrotem i ustawić od nowa geometrię
na jakiej podstawie twierdzisz że mam pirata ?No niestety na pirackim oprogramowaniu nic nie zrobisz. Macie ludzie firmy i korzystacie z nielegalnego sprzętu a później psujecie rynek mechanikom.
Masz Delphi i WOW. Ta są prawie te same interfejsy. Po co ci dwa oryginały praktycznie takie same? Po tym zdaniu jestem pewien że masz pirata.Jest zrobione .Grand Cherokee 2005 wk nie wymaga kalibracji.Po zdemontowaniu i wyregulowaniu taśmy 3:3 wystarczyło skasować błąd .Serdeczne dzięki.Temat zamknięty
na jakiej podstawie twierdzisz że mam pirata ?
C1219 | Lamp ABS Warning Output Circuit Open to nie jest błąd taśmy. |