• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

USUWANIE CRASH DATA AIRBAG/USUWANIE IMMOBILIZERÓW ODCZYT PIN ZLECENIA/WSPÓŁPRACA

Auto-Tech

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
464
Witam. Oferuje usuwanie informacji CRASH DATA w sterownikach airbag potocznie zwanych sensorami, usluga polega na obróbce pliku poprzez e-mail lub wysłaniu całego sterownika do mnie w takim wypadku odczytuje go obrabiam plik wgrywam i odsylam gotowy sensor do montażu. OBRABIAM KAZDY PLIK ZE STEROWNIKA AIRBAG WŁĄCZNIE Z NAJNOWSZYMI STEROWNIKAMI. Plik wysłany na e-mail i po kontakcie telefonicznym jest odsyłany najpozniej w dwie godziny, choc najczęściej odsyłam go w pare minut. W wypadku bardziej zaawansowanych sterowników obróbka moze sie wydluzyc nawet o jeden dzien. Jest to jednak rzadkość. Sterowniki przysłane do mnie do obróbki odsyłam gotowe w miare możliwości jeszcze tego samego dnia.
Oferuję także odczyt kodu pin immobilizera oraz jego usuniecie, odczyt kodu do radia, oraz wiele innych zasada ta sama co z airbag czyli e-mail lub wysyłkowo.
Ceny na PW.
Oczywiscie wspolpraca z warsztatami na dogodniejszych warunkach, nie muszą byc to ani hurtowe ani stałe zlecenia.

Pozdrawiam

Do góry Bottom