Auto-Tech
Zweryfikowany Mechanik
- Punktów
- 464
Witam. Oferuje usuwanie informacji CRASH DATA w sterownikach airbag potocznie zwanych sensorami, usluga polega na obróbce pliku poprzez e-mail lub wysłaniu całego sterownika do mnie w takim wypadku odczytuje go obrabiam plik wgrywam i odsylam gotowy sensor do montażu. OBRABIAM KAZDY PLIK ZE STEROWNIKA AIRBAG WŁĄCZNIE Z NAJNOWSZYMI STEROWNIKAMI. Plik wysłany na e-mail i po kontakcie telefonicznym jest odsyłany najpozniej w dwie godziny, choc najczęściej odsyłam go w pare minut. W wypadku bardziej zaawansowanych sterowników obróbka moze sie wydluzyc nawet o jeden dzien. Jest to jednak rzadkość. Sterowniki przysłane do mnie do obróbki odsyłam gotowe w miare możliwości jeszcze tego samego dnia.
Oferuję także odczyt kodu pin immobilizera oraz jego usuniecie, odczyt kodu do radia, oraz wiele innych zasada ta sama co z airbag czyli e-mail lub wysyłkowo.
Ceny na PW.
Oczywiscie wspolpraca z warsztatami na dogodniejszych warunkach, nie muszą byc to ani hurtowe ani stałe zlecenia.
Pozdrawiam
Oferuję także odczyt kodu pin immobilizera oraz jego usuniecie, odczyt kodu do radia, oraz wiele innych zasada ta sama co z airbag czyli e-mail lub wysyłkowo.
Ceny na PW.
Oczywiscie wspolpraca z warsztatami na dogodniejszych warunkach, nie muszą byc to ani hurtowe ani stałe zlecenia.
Pozdrawiam