• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Uszkodzenie prawego błotnika tył oraz pasa

MazdaRx8

Nowy
Punktów
0
Witam posiadam mazde mx8 dziewczyna przywalila w drzewo cofajac uszkodzila lampe prawy blotnik zderzak tylni i tlumik i wgniotl siw tez prawa strona pasa troche .. nie ma nikogo kto chcialby mi to zrobic a madzia madzia stoi a mi serce sie łamie pomyslalem ze ze m sa tu jacys blacharze ktorzy by mi podpowiedzieli jakies techniki co kupic chociaz zebym troche to zrobil zeby to jakos mniej drastycznie wygladalo kupilem tez tez cwiartke cala pomyslalem ze w razie w moze sie przydac .. aktualnie wyglada to tak .. z góry dziekuje za jakas jakas nawet najdrobniejsza pomoc uratujmy madzie

Załączniki

• IMG_20191201_125518.jpg
    IMG_20191201_125518.jpg
    3,3 MB · Wyświetleń: 21

Mikidz

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
474
Nie ma nikogo kto chciałby zrobić, czy nie ma nikogo kto chciałby zrobić za cenę którą byś zaakceptował? Bo to 2 różne sprawy.

PS. Wnakiel ile już ma przelotu?

Radmor

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
433
kupilem tez tez cwiartke cala pomyslalem ze w razie w moze sie przydac .
..to dobrze pomyślałeś kupując tą ćwiartkę . Naprawę powinien wykonać profesjonalista a nie amator .Do tej naprawy najprawdopodobniej potrzebna będzie rama oraz inne sprzęty i urządzenia .Fotografia nie ukazuje całości uszkodzenia .Domyślam się że prawe tylne drzwi mogą być zablokowane i również podlegają naprawie .Jeżeli nie posiadasz wiedzy i doświadczenia to nie zabieraj się za naprawę ...szkoda Twojego czasu i auta .

MazdaRx8

Nowy
Punktów
0
Nic nie jest zablokowane .. to bylo lrzy predkosci 15 kmh? Moze poszlo tylko tl co widac chodzi mi tylko o to zeby twn zderzak tylni mozna bylo chociaz zamontowac i tak zeby tym jezdzic do marca bo wtedy wujek wraca i bedzie robiona od a do z pod wzgledem blacharskim .. :/ dlatego chodzi mi zeby zeby chociaz jakos wyciagnac to co sie da zeby slizg mozna bylo wlozyc .. i jezdzic jakos .. Madzia ma 55 tys :/

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Wleź do bagażnika i od środka wyjedź w ten błotnik raz ze łba i dwa razy popraw z kopyta i powinno się na tyle wyprostować żebyś mógł założyć zderzak...:rolleyes: a jak nie to popraw tą sekwencję jeszcze do skutku...:D

Do góry Bottom