DyziekVW
Zweryfikowany Mechanik
Witam,
Zainteresowała mnie ta aukcja:
http://allegro.pl/skaner-v-scan-obd2-can-live-data-polski-promocja-i3697637666.html
Czy warto zainteresować sie tą zabaweczką?
Potrzebowałbym czegos poręcznego do zczytywania i kasowania błedów,podglądu live daty i to by było póki co na tyle...tak do podstawowej diagnostyki przy okazji robienia mechaniki 
Cena jest bardzo zachecająca (zdaje sobie sprawe,ze to bardziej amatorska zabawka niz profi skaner),chciałbym zapytać,czy ktos już może z tego korzystał?
(chodzi mi o ten konkretny model).
Jakie marki i jakie roczniki jest w stanie obsłuzyc ten skanerek? (protokoły transmisji sa niby podane,jednak aż tak dobrze sie nie orientuje.Interesuje mnie odczyt błędów w grupie VAG,Fordzie,ewentualnie Oplu
Prosze o jakies opinie czy warto sie w to pchać,z diagnostyka dopiero zaczynam przygode,jednak mysle,ze bedzie to lepsze aniżeli "kabelek z allegro" i pirackie oprogramowanie do zestawu
przede wszystkim nie chcialbym do kazdej marki/grupy kupować interfejsu.
Zainteresowała mnie ta aukcja:
http://allegro.pl/skaner-v-scan-obd2-can-live-data-polski-promocja-i3697637666.html
Czy warto zainteresować sie tą zabaweczką?
Potrzebowałbym czegos poręcznego do zczytywania i kasowania błedów,podglądu live daty i to by było póki co na tyle...tak do podstawowej diagnostyki przy okazji robienia mechaniki 
Cena jest bardzo zachecająca (zdaje sobie sprawe,ze to bardziej amatorska zabawka niz profi skaner),chciałbym zapytać,czy ktos już może z tego korzystał?
(chodzi mi o ten konkretny model).Jakie marki i jakie roczniki jest w stanie obsłuzyc ten skanerek? (protokoły transmisji sa niby podane,jednak aż tak dobrze sie nie orientuje.Interesuje mnie odczyt błędów w grupie VAG,Fordzie,ewentualnie Oplu

Prosze o jakies opinie czy warto sie w to pchać,z diagnostyka dopiero zaczynam przygode,jednak mysle,ze bedzie to lepsze aniżeli "kabelek z allegro" i pirackie oprogramowanie do zestawu
przede wszystkim nie chcialbym do kazdej marki/grupy kupować interfejsu.