• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Vivid workshop data

sagem

Nowy
Dołączył
26.06.2012
Postów
4
Punktów
0
Wiek
39
witam jestem tu nowy i szukam programu do sciągniecia takiego jak w temacie,sciągnełem z chomika ale nie działa pliki są uszkodzone i może ktos ma do sciągnięcia
 

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Dołączył
13.11.2011
Postów
1575
Punktów
317
Wiek
31
Miasto
Nottingham
A może zajrzyj do działu Download>Programy
 

sagem

Nowy
Dołączył
26.06.2012
Postów
4
Punktów
0
Wiek
39
jestem tu nowy nie mam pojęcia jak tu wszystko działa i gdzie co sie znajduje ale poszukam
 

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Dołączył
21.08.2012
Postów
2234
Punktów
271
Wiek
32
Miasto
Kudowa-Zdrój
ja mam gdzieś ale 2007 lub 2008 wersje mogę wrzucić jak coś na chomika
 

dzulia

Początkujący
Dołączył
24.05.2015
Postów
5
Punktów
0
Miasto
LUBLIN
WITAM może ktoś dysponuje schematem ustawienia rozrządu volvo s60 2004 r 2.4 b oznaczenie silnika b5244s tj ustawieniem koła zmiennych faz rozrządu na ssącym
 

papalazzo

Początkujący
Dołączył
15.05.2022
Postów
6
Punktów
0
witam, wszystkich,
czy może wiecie jak dodać więcej schematów do działającego już programu ,konkretnie chodzi mi o schemat sterownika silnika ford focus mk2 2008, brakuje tego w moim programie ,oczywiście chodzi o Vivid.WorkshopData, będę bardzo wdzięczny za każdą pomoc, pozdrawiam

P.s dokladnie o to mi chodzi,bede wdzieczny za pomoc,bardzo potrzebuje tego .......
 

Załączniki

  • E1.PNG
    E1.PNG
    87,4 KB · Wyświetleń: 18

Drugi2

SuperMechanior
Dołączył
15.07.2020
Postów
1323
Porady
1
Punktów
322
witam, wszystkich,
czy może wiecie jak dodać więcej schematów do działającego już programu ,konkretnie chodzi mi o schemat sterownika silnika ford focus mk2 2008, brakuje tego w moim programie ,oczywiście chodzi o Vivid.WorkshopData, będę bardzo wdzięczny za każdą pomoc, pozdrawiam

P.s dokladnie o to mi chodzi,bede wdzieczny za pomoc,bardzo potrzebuje tego .......

trzeba odnowić licencję
 

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Dołączył
29.01.2014
Postów
1259
Porady
1
Punktów
221
Wiek
30
Miasto
Xxx
Vivid. Sprawdził bym programik runasdate czy jakoś tak
 

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Dołączył
29.01.2014
Postów
1259
Porady
1
Punktów
221
Wiek
30
Miasto
Xxx
Zainstaluj raz jeszcze trzymając się instrukcji tylko pamiętaj aby wywalić wszystkie pliki związane z zainstalowanym już programem nie tylko dezinstalacja
 
Do góry Bottom