1. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Dowiedz się więcej.
  2. Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Rejestracja otworzy przed Tobą drogę do zupełnie nowego, dzikiego świata motoryzacji!
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusji.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

    Usuń ogłoszenie

vw touareg 3 litry diesel v6 hamulec

Dyskusja w 'Diagnostyka' rozpoczęta przez użytkownika Grzegorz19760318, 24-05 18.

  1. Grzegorz19760318

    Grzegorz19760318 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    24-05 18
    Postów:
    6
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    stockholm
    Witam

    pojawił się błąd hamulca ręcznego. ,wymienione szczęki silniczki klicki nadal jest błąd nawet vw nie może tego wykasować
    Co robić kto poratuje
     
  2. mechanik.k

    mechanik.k Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    3-02 15
    Postów:
    4 504
    Docenione treści:
    1 499
    Miasto:
    London Tottenham
    Adres strony:
    Ostatnio edytowano: 24-05 18
    Grzegorz19760318 lubi to.
  3. Grzegorz19760318

    Grzegorz19760318 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    24-05 18
    Postów:
    6
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    stockholm
    Rok auta 2011 błąd hamulca postojowego
    piszczy ciagle aktywny tempomat tez nie działa
     
  4. Zbyszek500

    Zbyszek500 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    24-12 12
    Postów:
    43
    Docenione treści:
    1
    Nie wiem czy jest to samo ale w porsche musi byc ustawiona konkretna wartosc luzu na szczekach bo nie przecchodzi nastaw podstawowych.Przynajmniiej ja miałem taki problem.Regulacja luzu + nastawy i było ok.
     
  5. Grzegorz19760318

    Grzegorz19760318 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    24-05 18
    Postów:
    6
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    stockholm
    Jak to się ustawia ??
     
  6. mechanik.k

    mechanik.k Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    3-02 15
    Postów:
    4 504
    Docenione treści:
    1 499
    Miasto:
    London Tottenham
    Adres strony:
  7. Grzegorz19760318

    Grzegorz19760318 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    24-05 18
    Postów:
    6
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    stockholm
    Witam znalazłem gościa co podpisl pod komputer i zresetował ale pojawił się problem ze basic setting są złe Nie szło tego ustawić manualnie zdjął koło i gdy przestawiał w lewym kole to w prawym tez się zmieniało
    Jaka może być przyczyna?
     

    Załączone pliki:

  8. mechanik.k

    mechanik.k Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    3-02 15
    Postów:
    4 504
    Docenione treści:
    1 499
    Miasto:
    London Tottenham
    Adres strony:
  9. dimitriew

    dimitriew Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    16-06 11
    Postów:
    1 067
    Docenione treści:
    428
    Miasto:
    Radom
    Jedź podłacz to pod konkretny sprzet, bo te chinskie delphi jak widac w rękach laika jeszcze bardziej napsują niż było.
     
  10. Grzegorz19760318

    Grzegorz19760318 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    24-05 18
    Postów:
    6
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    stockholm
    Niestety nawet vw autoryzowany ponoć najlepszy w stztokholmie nie wiedza co może być
    byłem trzymali pare godzin i oddali stwierdzając ze musza wsiąść na dłużej
     
  11. toomii76

    toomii76 toomi

    Offline
    Dołączył:
    2-11 14
    Postów:
    3 760
    Docenione treści:
    1 768
    Miasto:
    turek
    Wychodzi na to, że w serwisie mają dobry sprzęt ale lichych fachowców.
     
  12. gtszudi

    gtszudi Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    18-08 17
    Postów:
    1 071
    Docenione treści:
    254
    Miasto:
    Pruszcz Gdański
    Adres strony:
    masz za duzy luz na szczekach ustawiony , skasuj go do wartosci 1.8 , tak 1.8 mm a nie 1.9 i zrob pare hamowan z uzyciem tego pseudo recznego.

    potem adaptacja i bedzie ok
     
  13. Diagbox10

    Diagbox10 Gaduła

    Offline
    Dołączył:
    5-04 18
    Postów:
    3 179
    Docenione treści:
    399
    Miasto:
    trasa lublin siedlce
    W Sztokholmie?
     
  14. Grzegorz19760318

    Grzegorz19760318 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    24-05 18
    Postów:
    6
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    stockholm
    Tak w mieście Stockholm
     
  15. Diagbox10

    Diagbox10 Gaduła

    Offline
    Dołączył:
    5-04 18
    Postów:
    3 179
    Docenione treści:
    399
    Miasto:
    trasa lublin siedlce
    To tam w serwisie sami ciapaci wielbiciele baraniny. Nic dziwnego ze szukasz pomocy